Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 30 de agosto de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

  Foto - Denuncia de Alzira (314)
L’Ajuntament d’Alzira no fa cas a les reclamacions de uns veïns que denuncien l’abandono d’un solar

“Després d’un any, si no es normalitza la situació en veurem obligats a denunciar a l’Ajuntament”


 

 .-000211
 f#issribera1020130305

Des de fa uns anys el veïns venim sofrint l'abandono i la parsimònia que caracteritza a l'Ajuntament d’Alzira. .
Desprès de fer arribar vàries instàncies y la continua insistència per la nostra part a l'Ajuntament, encara avui, desprès de 12 mesos continuem esperant les mesures que es deurien de prendre per a fer complir les ordenances municipals.

Com veureu a les fotografies, el solar que es troba situat al carrer Consol / Concordia està absolutament abandonat, ple de fem, gats, rates, escombralles i tot tipus de fem incluint excrements (ja que hi ha gent que l'utilitza com a retrete). La cosa a anat a més en aquestos mesos d'estiu, la calor i la poca higiene fa que els veïns no pugam ni obrir les finestres de la nostra casa.

Jo, personalment, visc al costat d'aquest solar i sincerament he de dir que hem dona vergonya convidar a algú a m'ha casa, ja que aquestos dos carrers, incluint el solar, parlant rapit i mal, estan que donen asco.
Vergonya deuria de donar-li a la senyora "alcaldessa" i al conjunt dels encarregats de fer complir les ordenances deixar pasar aquesta situació.

D’aquesta manera, fem saber que si no es normalitza la situació en veurem obligats, com a ciutadans, veïns i afectats a denunciar a "l’Excel·lentissim" Ajuntament d'Alzira per el no compliment de les ordenances i el desenteniment demostrat en aquest cas.

Alfonso Lopez y Veins Afectats

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

 

 

 

 


 

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188
                          
 .-000206                                                                                                                                 .-000079

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alberto - 30/08/2013
Lamentable que no netejen el solar, però més lamentable és que no donen si quiera una explicació als veïns de per què està passant açò. Tots sabem que estem en crisi i que de vegades el tema dels solars és complicat, però no és prou important este problema per a que, al menys, envien una carteta i busquen una solució al problema??
Dir-li a l'autor de la carta i als veïns afectats que façen, si no ho han fet ja, una reclamació al Síndic de Greuges. És molt fàcil, es pot fer per internet i podeu adjuntar a la vostra queixa, documents i fotos com a proves del problema. No vos garantitza una solució, però el Síndic sempre respòn i actua de mediador entre els ciutadans i les administracions públiques.
Ànim i molta sort.
Benito - 30/08/2013
¿Qué tiene que decir esto "Ordenanzas" Ortega? Ella, que a la mínima saca a relucir las ordenanzas cual Moisés con las tablas de la ley.
Es que los políticos que tenemos mira que son ridículos. A un ninot de falla lo harían sonrojar, ¿para qué tanta mariconada de oficinas virtuales y atención al cliente si se pasan las reclamaciones de los vecinos por el arco del triunfo? ¿Y luego los concejales dicen que pasean por Alzira? Será para sentarse en un bar a tomar café o cualquier otra bebida no permitida a menores de 18 años porque para ver como están las cosas nada de nada. Bueno... si exceptuamos las procesiones religiosas. A ver si al final habrá que pedirle a esa virgen que es alcaldesa perpetua que lo soluciones ella... para algo tendrá que servir semejante charlotada institucional.
Alzireño - 31/08/2013
Nadie dice nadie de esos guarros que ensucian?

Nadie dice nada del dueño del solar por tenerlo así?

Las varas de doble medida abundan mucho en alzira, estoy de acuerdo en que eso es una cochinada de las grandes, pero que tengamos que pagar con nuestro dinero lo que otros ensucian no me parece bien, multas más grandes para los guarros y multa al dueño del solar por tenerlo así y dar facilidades a los guarros por no tenerlo adecuadamente cerrado.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal