Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 PSOE, Compromís per Alzira i EUPV d'Alzira impugnen un punt del plenari imposat per Bastidas, la incorporació del qual no atén el que disposa la Llei

“L'oposició ha obligat a l'alcaldessa a convocar una plenari per a tractar propostes que durant l'any 2013 Bastidas no ha volgut debatre”


 

La manera capritxosa i arbitrària de governar de l'alcaldessa d'Alzira, Elena Bastidas l'ha portat a incloure, com a primer punt de l'ordre del dia en el plenari extraordinari sol·licitat per l'oposició, la felicitació per la incorporació d'Alzira en la Red Espanyola de Ciutats Intel·ligents. El grups de l'oposició d'Alzira, PSOE, Compromís per Alzira i EUPV comparteixen l'alegria i es feliciten per dita incorporació però mostren el seu desacord en la manera de aplicar la Llei de Bastidas.

Este plenari extraordinari és un dels tres als que tenen dret a sol·licitar els grups de l'oposició al llarg de l'any i, amb la Llei en la mà, "no és possible incorporar-se un assumpte a l'ordre del dia d'un Ple ordinari o un altre extraordinari amb més assumptes si no ho autoritzen els sol·licitants de la convocatòria", és per això que el tres grups de l'oposició impugnem el primer punt de l'ordre del dia de demà dimarts.

Sembla que no es sent disposada a tractar propostes dels grups de l'oposició. Sent com ho és presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies deuria de donar exemple i fer un bon ús de la Llei sent la primera en aplicar-la com cal i no intentar posar-li una mordassa als grups de l'oposició, no sols silenciant-los a ells, sinó també a tots els alzirenys que no la votaren. Des de l'oposició esperem que el que resta de legislatura Bastidas i el PP es comporten com a demòcrates perquè el diàleg i el consens són les bases de una política que beneficia a tots els veïns d'Alzira per igual.

L'oposició ha obligat a l'alcaldessa a convocar una plenari per a tractar 25 propostes que durant l'any 2013 Bastidas no ha volgut debatre i que tracten temes de màxim interès per al ciutadans, entre d'altres destacar:

Exigir al Govern l'exempció de l'IVA de les activitats extraescolars

Exigir el deute de la Generalitat que té amb l'Ajuntament d'Alzira

Sol·licitar la no aplicació de la revalorització de les pensions del 0'25%

Sol·licitar a la Generalitat el pagament de xecs d'accés a la primera vivenda

Sol·licitar que les Juntes de Govern siguen públiques

Sol·licitar bones pràctiques als mitjans de comunicació municipals

Sol·licitar la suspensió de forma cautelar de l'aplicació del ROM

Moció contra el tancament de RTVV

PSOE Alzira

Compromís per Alzira

EUPV Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Estrella - 25/11/2013
No entiendo nada
Apolo - 25/11/2013
En una mayoría TAN ABSOLUTA como la que hay aquí en Alzira, que os lo tiran todo por el suelo y os menosprecian, no entiendo que hacéis con tanta moción y con tanta pataleta. Bueno sí que lo sé: el ridiculo.
HayacK - 25/11/2013
¿Abolutísima? ¿Con el 51.75 %? A ver si aquí los que hacen el ridículo son los que dicen tonterias en algún que otro comentario en el que ni miran el tema que se trata en la noticia...
Pepín - 25/11/2013
Hayack, lo suficiente para hacer lo que les pase por las pelotas. EU es una simple comparsa en el Ayuntamiento. En un desfile sería el que va, solo, delante, cargando con el estandarte mientras los demás van detrás bailando, bebiendo y pasándoselo bien.
HayacK - 25/11/2013
Comparsa? Que poco sabes Pepín. ¿O lo haces a propósito para intoxicar?
Jove - 26/11/2013
Té raó Pepín, sense pretendre-ho l'ha traïcionat el subconscient, Hayack: EU és l'única que està treballant bé. I s'agraeis de veritat.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal