Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’escriptor Vicent Sanchis ha presentat la novel•la ‘Cendres de Ternils’ als alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Rei en Jaume d’Alzira

Narra un conjunt d’històries que transcorren a Ternils, un poble fictici (o no tant) de la Ribera del Xúquer



.-000170

L’escriptor Vicent Sanchis ha presentat la seua novel·la Cendres de Ternils als alumnes de 2n de batxillerat de l’IES Rei En Jaume d’Alzira. L’encontre de l’autor amb els joves lectors s’ha celebrat al saló d’actes de l’institut i és una de les activitats que organitza el Departament de Valencià perquè els alumnes puguen conéixer de ben a prop els nostres escriptors. Els joves han seguit amb gran interés l’exposició que l’autor ha fet de la seua obra i han aprofitat l’ocasió per plantejar diverses qüestions sobre la novel·la.

Vicent Sanchis ha estat acompanyat per l’il·lustrador de l’obra, Pau Àlvarez, qui ha comentat com es planteja la tasca de fer les il·lustracions d’una obra literària. Ha destacat, entre altres aspectes, la importància d’incorporar imatges basades en llocs, edificis i objectes reals, propis de l’època en què transcorre l’acció, fet que evidencia l’ingent treball que hi ha al darrere de les il·lustracions d’una obra literària.    

L’obra de Vicent Sanchis està publicada per Edicions 96 i narra un conjunt d’històries que transcorren a Ternils, un poble fictici (o no tant) de la Ribera del Xúquer. Aquestes històries, que s’entrecreuen i s’enllacen, passen durant la dictadura franquista i la transició democràtica. Destaca la ironia amb què l’autor tracta les diferents situacions absurdes que s’hi plantegen.

La professora Pura Santacreu ha fet arribar a Vicent Sanchis diversos treballs que els alumnes han realitzat després de llegir la seua novel·la per tal que l’autor conega de primera mà l’opinió dels seus lectors.    

En acabar l’encontre, tant els joves lectors com Pau Àlvarez i Vicent Sanchis han manifestat la seua satisfacció per participar en aquests encontres que aproximen els creadors als lectors.

Departament de Valencià de l’IES Rei en Jaume

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
 
 
 
 
 


                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal