Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de enero de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El nou Reglament Municipal aprovat per Bastidas és tombat per diferents organismes consultius, que donen la raó a PSOE, Compromís i EU

Es tracta d’un altre revés per a la Sra. Bastidas



El nou Reglament Municipal, que erosionava els drets i la participació política dels grups municipals, ha hagut de ser revisat pels organismes consultius de la Generalitat i del govern central. Açò ha provocat que haja de ser modificat per la Sra. Alcaldessa.

El que la Sra. Bastidas diu que és una actuació desproporcionada per part dels grups de l’oposició, és just el contrari, donat que la Direcció General de l’Administració Pública dóna la raó a les al·legacions presentades per PSPV-PSOE, Compromís per Alzira i EUPV-Alzira. Cal recordar que els tres grups tenim presentat un recurs en contra dels drets fonamentals davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i aquest encara no s’ha pronunciat.

Per a PSPV-PSOE, Compromís per Alzira i EU-Alzira es tracta d’un altre revés per a la Sra. Bastidas. Però, també lamentem que molts d’aquestos aspectes ja els contemplava la legislació i la normativa superior, i que una i altra vegada la Sra. Alcaldessa els ha incomplit reiteradament.

En concret, s’ha hagut de corregir tot el preàmbul i una desena d’articles que incomplien obertament la llei de règim local estatal i autonòmica. En el preàmbul s’ha hagut de reconèixer que l’equip de govern no dota dels recursos mínims als distints grups municipals per fer ús de l’administració electrònica.

Per un altre costat, l’equip de govern ha hagut d’eliminar la censura prèvia que havia instaurat en el torn de precs i preguntes, amb la qual cosa es vulneraven drets fonamentals arreplegats en la Constitució Espanyola.

En definitiva, tots aquests articles que s’han hagut de modificar, com ja denunciàrem des dels grups de l’oposició, suposen tota una esmena a la totalitat a la forma arbitrària i capritxosa de com presideix els plenaris municipals la Sra. Bastidas.

Els distints organismes consultius han qüestionat moltes de les novetats que havia tractat d’introduir la Sra. Bastidas en el reglament per dificultar i laminar completament l’acció de l’oposició. Ara totes aquestes correccions se sotmetran al pròxim ple del dimecres.

PSOE Alzira

Grup Municipal Compromís

EUPV

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

En El Seis Doble Comarcal…

El consistori d'Almussafes destina 20.000 euros a obres en el col•legi Pontet

Algemesí incorporará siete nuevos compromisos de gestión en la carta de servicios

Visita Carlet la directora general de Familia y Mujer

 
 
 
 

 

                           

 .-000025                            .-000068                  .-000144              .-000131


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal