Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 7 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Acadèmia Xúquer d’Alzira llança el seu nou projecte, vine a conéixer-lo

Serà el 9 d’abril, de 10 a 13 hores, en una jornada de portes obertes en les seues instal•lacions actuals del carrer Blasco, 17


 

.-000425 

L’Acadèmia Xúquer és un dels centres educatius més antics de la ciutat d’Alzira,  amb més de 75 anys d’existència. Un centre concertat que imparteix els nivells d’Educació Infantil, Primària i Secundària (des dels tres anys fins els setze).

Ara Xúquer, acompanyada dels seus nous socis Florida Universitària i NINOS Escoles Infantils, es renova, s’adapta a les necessitats de la societat i compta amb un nou projecte, noves instal·lacions i serveis.

El nou projecte Xúquer destaca per incorporar les noves tecnologies a l’ensenyament, així com per fomentar el plurilingüisme, les experiències internacionals, l’emprenedoria i els treballs per projectes. Tot açò en un espai que comptarà amb edificis independents per a cada etapa educativa, aules amples i lluminoses, connexió a internet i pissarra digital, aula de psicomotricitat i de música, laboratoris de ciències i d’idiomes, taller de tecnologia i plàstica, gimnàs, i un pati que inclourà pista esportiva i, fins i tot, un hortet escolar.

Per tal de facilitar la conciliació familiar el nou projecte oferirà serveis com l’escola matinera, menjador, biblioteca oberta a l’alumnat i a familiars en horari no lectiu, escola d’idiomes i escola d’estiu.

Xúquer Centre Educatiu es converteix així en una escola moderna, que dóna resposta a les necessitats i demandes de la societat actual, que, a més, vol estar oberta tant a la participació de la comunitat educativa, com a l’entorn.

El proper día 9 d’Abril Xúquer Centre Educatiu organitza una Jornada de Portes Obertes, 10 a 13 hores en les seues instal·lacions actuals carrer Blasco, 17 d’Alzira per tal de mostrar el nou projecte que posarà en marxa al mes de setembre.

 

 

 Més informació d'Acadèmia Xúquer 

 

 


ESTA ENTRADA NO ADMITE COMENTARIOS
 EL SEIS DOBLE se reserva el derecho de admitir comentarios en las entradas de su diario digital. Podrán ser omitidos en las noticias de carácter comercial o personal, bien por acuerdo de la redacción, o bien por decisión de las partes implicadas.

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal