Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 19 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Es constitueix l'Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit per a promoure els valors de la banca cooperativa valenciana

Huit entitats integren esta associació amb un col•lectiu de treball de prop de 1.000 persones al servei dels clients


 

 

 .-000006
 

Les cooperatives de crèdit valencianes independents han constituït l'Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit amb l'objectiu de promoure i divulgar el seu model de banca valenciana de proximitat.

Totes elles, són entitats financeres amb capital íntegrament valencià que donen cobertura financera a les ciutats i pobles en què se situen. Pel seu model de banca cooperativa tenen més sensibilitat social i estan més prop de les persones i del seu entorn. Sent un suport necessari per a tots els sectors de l'economia valenciana.

És un model imprescindible perquè l'economia de moltes poblacions valencianes funcione amb plena normalitat i competència.

L'Associació la integren Caja Rural Central, Caixa Popular, Caixa Rural La Vall San Isidro, Caixa Rural San José d'Almassora, Caixa Rural Nostra Senyora de l'Esperança d'Onda, Caixa Rural d’Algemesí, Caixa Rural San José de l'Alcora, Caixa Rural de L’Alcudia, Caixa Rural Vinaròs, Caixa Rural Benicarló, Rural Nostra, Caixa Rural d'Albal i Caixa Rural Els Coves de Vinromà.

Aquestes entitats disposen d'una gran solidesa financera i patrimonial, amb més de 5.000 milionsd'euros d'actius i uns fons propis de 400 milions d'euros. Amb una àmplia xarxa d'oficines repartida per tota la Comunitat Valenciana, més de 185 sucursals obertes al públic i un col•lectiu de treball de prop de 1.000 persones al servei dels clients.

La recentment creada Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit la presidirà la Caixa Rural Central, representada pel seu President, Manuel Ruiz, la vicepresidència l'ocuparà Rural Nostra, representada pel seu Director General, Francisco Albiach, i la secretària l'ha assumit Caixa Popular, amb Isabel Montero, Secretària General del seu Consell Rector, al capdavant.

Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal