Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 18 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

 Finalitza la IX Setmana de l’Economia amb l’homenatge a 'Alzicoop', la Pastisseria Llopis y Thesal

Diego Gómez, alcalde d’Alzira: “Hauríem d’incentivar la contractació i la nova ocupació en les xicotetes i mitjanes empreses de la nostra ciutat”


 

.-000403
L'Ajuntament d'Alzira en col·laboració amb l'Associació Empresarial ha organitzat la IX Setmana de l'Economia i l'Ocupació.  Mitjançant aquestes jornades es pretén oferir a la ciutadania i als empresaris un espai de reflexió per a trobar solucions als problemes i dibuixar les línies d'actuació front l'actual situació.
“Durant tota la setmana s’han realitzat conferències, tallers i s'intenta arribar a conclusions que ens faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat, amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials”, indicà Ivan Martínez, regidor d’Ocupació. Els  guardonats d'esta Setmana de l’Economia, que ha complit enguany nou edicions, han sigut la Cooperativa Hortofruticola d'Alzira 'Alzicoop', la Pastisseria Llopis y Thesal.
Diego Gómez, alcalde d’Alzira, va destacar al seu parlament que “hauríem d’incentivar la contractació i la nova ocupació en les xicotetes i mitjanes empreses de la nostra ciutat.. Contractes a temps parcials o complet que faciliten la incorporació definitiva dels treballadors i treballadores a l’empresa d’origen. I per dur a terme aquestes estratègies caldria estudiar la compensació en la xarxa d’impostos municipals.També va fer referència a la solidaritat social. “Els impostos i aportacions dels nostres conciutadans han de revertir en la creació d’ocupació. L’accés a un lloc de treball és responsabilitat dels polítics, dels sindicats i dels empresaris. Busquem alternatives, construïm ponts i no torres aïllades”, assegurà l’alcalde.
E6D

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

EJ - 18/02/2017
Muchas felicidades a todas las personas _ entidades galardonadas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal