Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
miércoles, 22 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 La CLAU ha atés un total de 22.000 persones en els seus primers huit mesos de funcionament

"Progressivament s'han anat incorporant nous tràmits per tal de fer més fàcil les gestions als ciutadans, fet que significa que s'estan complint els objectius inicials de fer servir l'oficina com a finestreta única"


 

.-000463

En passar huit mesos des de la posada en funcionament de la CLAU, Oficina d'Atenció al Ciutadà, es moment de realitzar balanç.

L'idea de realitzar des d'un únic punt qualsevol tramitació ha facilitat i agilitzat tant l'obtenció com la presentació de documents.

S'ha aconseguit l'eliminació de documentació innecessaris, a més d'afavorir les autoliquidacions, ja que es poden fer al Portal d'Autoliquidacions un total de 47 que s'abonen directament en la CLAU amb targeta de crèdit.

Inmaculada Onrubia, regidora de Modernització i Participació Ciutadana, valora positivament els mesos de funcionament de la CLAU: "Progressivament s'han anat incorporant nous tràmits per tal de fer més fàcil les gestions als ciutadans, fet que significa que s'estan complint els objectius inicials de fer servir l'oficina com a finestreta única". Així mateix, la regidora ha assegurat que "en estos moments estem treballant amb una sèrie d'objectius immediats per tal de seguir dotant la CLAU de majors servicis que afavorisquen el ciutadà".

Entre eixos objectius cal ressenyar la posada en marxa de l'enquesta de satisfacció als usuaris; la implantació d'un sistema unificat de queixes i suggeriments; cursos de formació sobre la seu electrònica i la carpeta ciutadana; posada en marxa d'un sistema d'indicadors per a avaluar la qualitat i conéixer el punt de partida per a implantar millores; crear un catàleg de serveis únic de l'Ajuntament d'Alzira; revisar i actualitzar el catàleg de serveis de l'OAC, així com adaptar-la als requisits legals que la nova Llei de Procediment 39/2015 establix per a les oficines d'assistència en matèria de registres.

Onrubia ressalta les dades estadístiques de l'Oficina de la CLAU: "Els resultats demostren la bona marxa d'este servici que ha atés fins al moment 22.000 persones, una mitjana de 175 per dia, des de la seua posada en funcionament, amb un temps d'espera d'uns 11 minuts i un temps mitjà d'atenció de 9".

Seguir millorant i facilitant els tràmits a la ciutadania és, doncs, la prioritat de cara al primer any de la CLAU, que es complirà el pròxim 1 de juny. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000336




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal