Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Junta Local Fallera d’Alzira finalitza l’exercici faller amb superàvit econòmic

Baix la direcció de Vicente Muñoz, JLFA aconsegueix saldar quasi la totalitat del deute heretat de l’anterior gestora en 2010


 

 .-000079

Durant la reunió de Presidents realitzada en el casal de la comissió Pere Morell, la JLFA presidida per Vicent Muñoz, ha presentat el balanç econòmic de l’exercici 2016-2017.

Després de la recollida i la comptabilització de les factures de proveïdors i el respectiu pagament, l’any ha finalitzat amb un superàvit de 37.393,64 €. Este resultat entre altres, ha permés reduir el deute econòmic que l’actual JLFA va heretar de l’anterior gestora quan es va accedir a la seua gestió en 2010, sent este d’un valor corresponent a: 98.745 €.

Com principal objectiu de l’actual gestora durant els últims 8 anys, el deute ha segut reduït de forma considerable any darrere d’any.

A data de 26 d’abril de 2017, una vegada realitzat els pagaments pertinents, el deute que acumula JLFA es de 4.578,57 €, una xifra que ha segut reduïda a mínims, i que segons les estimacions que han estat realitzades, està previst cancel·lar dita xifra a curt termini junt al compromís adquirit amb l’Ajuntament d’Alzira mitjançant la Regidoria de Festes, d’organitzar novament el concurs d’indumentaristes per a la realització dels trages oficials de les Falleres Majors d’Alzira i les seues Corts d’Honor i fer front als costos del mateix.

 

Junta Local Fallera d’Alzira

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

.-000472
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

la pasta - 28/04/2017
Que casualidad, este año que hay elecciones a presidente, hay superávit, el año pasado creo recordar, alguno tuvo que poner dinero de su bolsillo para rebajar el déficit de ese año. lo he dicho siempre y lo mantengo, 140.000 euros de nuestros impuestos destinados a junta local fallera, es un atentado a la ciudadanía.
Pepe - 28/04/2017
Com s'explica que l'any passat tingueren 4.000 de dèficit i enguany 37.000 de superàvit? Serà pels 40.000 que l'ajuntament ha donat més enguany respecte a l'any passat?
si Pepe - 28/04/2017
Pues Pepe, crec que mous raò. I tambè crec que eixos 40.000 euros de mès son a compter de la subvenciò del any que bè. Aixi que la proxima junta local dispondrà de 40.000 Euros menys, si no eu tinc mal entes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal