Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar

Curs de Manipulador d'aliments en la Pobla Llarga
Foto: CIJ de la Pobla Llarga
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira participa en la formació jove 2018 #RiberaenXarxa

"Formació molt demandada, que en totes les edicions anteriors ha cobert la totalitat de les places oferides"


 

 ._000494

L’Ajuntament d’Alzira, junt amb el de Benifaió, Carcaixent i la Pobla Llarga, organitza un any més el curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil que s’emmarca dins de la formació jove 2018 #RiberaenXarxa i que està homologat per l’IVAJ. Un curs de 310 hores (una etapa lectiva de 150 i altra pràctica de 160 hores) que es fa de manera itinerant pels pobles organitzadors, dissabtes de matí, i té un preu de 150 euros. Té previst donar inici a finals del mes de gener.

 “Es tracta d’una formació molt demandada, que en totes les edicions anteriors ha cobert la totalitat de les places oferides. El curs és necessari per a poder dedicar-se  a l’educació en el temps lliure, tant a nivell professional com des del camp del voluntariat, en activitats com les escoles d’estiu, campaments, associacions... ” assegura Albert Furió, regidor de Joventut.

 

A més, s’oferixen diferents cursos de formació permanent:

- Prevenció del bullying en activitats de temps lliure infantil i juvenil, a la Pobla Llarga al mes de febrer, amb una duració de 20 hores i amb un preu de 30 euros.

- Manipulador/-a d’aliments, al mes de març a Alzira, amb una duració de 4 hores i un preu de 8 euros.

- Introducció al llenguatge de signes (FESORD), a dur a terme en el mes d’abril Carcaixent, amb una durada de 25 hores i un preu de 35 euros.

- Nous temps, nous jocs, al mes de maig a Alzira, amb una durada de 20 hores i un preu de 30 euros.

- Educador de menjador, que està previst per a novembre a Benifaió, amb una durada de 20 hores i un preu de 30 euros.

- Manipulador/a d’aliments, al mes de desembre a Benifaió, amb una durada de 4 hores i un preu de 8 euros.

Les persones interessades a participar en qualsevol d’estos cursos pot acudir al Centre d’Informació Juvenil d’Alzira, c/Escoles Pies, 4, cridar al telèfon 962 417 407 o enviar un correu electrònic a [email protected]. Les places són limitades.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000484

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal