Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 20 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 La Casa de la Cultura d'Alzira acull el primer encontre de les 24 empreses del programa ’12 mesos, 12 empreses’

Amb l’objectiu de què es coneguen millor i intercanvien experiències entre elles


 

 .-000403 

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència municipal IDEA, ha organitzat en la Casa de la Cultura una trobada d’emprenedores i emprenedors per compartir experiències i projectes dins el marc del programa “12 mesos 12 empreses”.

Segons ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “des de la regidoria i IDEA hem començat aquesta setmana les jornades de capacitació per a empresaris/àries i autònoms, FormaEmprén, i també hem organitzat aquest Networking per tractar de dotar de ferramentes i nous coneixements al nostre teixit de xicotetes empreses i emprenedors per tal de propiciar projectes sòlids i innovadors a Alzira, però també per donar més i millors oportunitats a les persones.”

En el 2017 l’Ajuntament d’Alzira ha consolidat nous projectes adreçats al servei de creació d’empreses, com ara la certificació com a PAE (Punt d’Assessor d’Empreses) que ha atés a més de 350 persones interessades a muntar un negoci a la nostra ciutat, microcrèdits a interessos baixos (s’han aprovat 3 projectes), s’han posat en marxa iniciatives de viver d’empreses per a dotar d’infraestructures a noves pimes i autònoms (premis Coworking, premis de Crea una Idea al Mercat de la Vila, etc.), a més de la segona edició engany de 12 mesos 12 empreses per a donar un impuls en màrqueting digital a aquelles propostes més innovadores.


 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


 

._000541 

  

 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialActividadesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal