Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 21 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ciudadanos Alzira presenta una moció per al tractament de les plagues de mosquit tigre amb amfibis

José Luis Ruiz: 'A més, hem d’actuar a la fase larvària com a prevenció per poder evitar el desastre de cada estiu'


 

 ._000518

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Alzira ha presentat una moció per al tractament de les plagues de mosquit comú i mosquit tigre. El regidor José Luis Ruiz ha explicat que "l'ús d'amfibis és una de les solucions que la natura ens oferix per al control d'estes plagues".

A més, Ruiz ha assenyalat que "és fonamental actuar en la fase larvària per poder evitar la proliferació sense control d'estos mosquits i el conseqüent desastre de cada estiu". És per això, que ha proposat "l'ús del larvicida Biopren que actua de forma immediata i perllongada sobre els mosquits del gènere Aedes, al qual pertany el mosquit tigre". D'altra banda, també ha proposat "l'ús de Vazor Mosquits que no té efectes nocius per a altres organismes i es pot aplicar en qualsevol tipus d'aigua". "És important", ha insistit l'edil, "que el tractament, perquè siga efectiu, es realitze de forma ininterrompuda i periòdica".

El regidor de Cs ha exposat que "entre les opcions que oferix la naturalesa per mantindre el control de mosquits, ja s'estan emprant els ratpenats i les orenetes per a esta finalitat". No obstant, ha afegit que "el que s'està fent no és suficient i cal buscar nous mètodes que substituïsquen i/o complementen a aquells que estan vigents". "Per això", ha explicat, "proposem altres alternatives encaminades a aconseguir l'objectiu d'evitar les molèsties i problemes que en els últims anys estan generant els mosquits a la nostra ciutat".

Ruiz ha recordat que "l'ús d'amfibis com a tractament biològic contribuïx a garantir la supervivència d'estes espècies en perill d'extinció". "Es tracta de retornar l'equilibri a la natura perquè ella active els seus propis mètodes d'autoregulació", ha conclòs el regidor de Cs.

Ciutadans Alzira

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

._000519

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal