Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira adquirix un nou vehicle municipal per a la regidoria d'Agricultura i Medi Ambient

Destinat a fer inspeccions i tasques de vigilància a les zones de la Murta i de la Casella i per a l’ús en cas de situacions d’emergència


 

.-000402

Este matí ha tingut lloc l’entrega del nou vehicle municipal de l’Ajuntament d’Alzira a la qual han assistit l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, i altres membres del Departament.

Es tracta d’un vehicle de classe pick up 4x4 de doble cabina a l’abast de la Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient, que s’ha adquirit amb la modalitat de rènting per un termini de 5 anys, amb la devolució del vehicle a la finalització del període.

Carreres assegura al respecte: “Estem en un moment en què l’automoció està evolucionant i caminant a solucions més ecològiques i netes per al nostre medi ambient. Optem per esta modalitat de contracte, amb una durada curta que ens permetrà accedir a eixes millores als cinc anys i comptar amb vehicles més eficients”.

El vehicle està destinat a fer inspeccions i tasques de vigilància a les zones de la Murta i de la Casella i, al mateix temps, compta amb les condicions necessàries per a l’ús en cas de situacions d’emergència.

En este sentit, l’alcalde ha manifestat: “Esta adquisició s’incorpora al parc de vehicles, cosa que ens permet posar a disposició de l’entitat Vacif un vehicle adequat per a circular per terrenys muntanyosos, amb la qual cosa es millora la seua tasca de voluntariat fent front als incendis forestals”.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


La quota mensual del rènting suposa que l’empresa adjudicatària es fa càrrec tant del manteniment integral del vehicle, de la substitució de peces desgastades, de la reparació d'avaries, de la substitució de pneumàtics i de l’assistència en carretera 24h, així com de l’assegurança, dels impostos de matriculació i circulació i de la ITV.

 

Característiques

- Vehicle classe pick up -4x4 de doble cabina

- Combustible: dièsel

- Cilindrada: fins a una cilindrada màxima de 3.200 c. c.

- Nombre de places: 5

- Nombre de portes: 4

- Revestiment de protecció zona de càrrega en alumini

- Tendal posterior tipus encunya amb barra per a la caixa de càrrega i protecció de cabina cristall posterior

- Zona davantera amb capacitat d'arrossegament mínim de 5.000 kg.

- Potència: a partir de 150 CV

- Aire condicionat

- Bola d'enganxament de remolcs

- Color: blanc

- Roda de recanvi

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568                   

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
Medioambiente y Naturaleza

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 20/09/2018
Sobre crear empleo ni idea.
Pero sobre tirar dinero del contribuyente, este Ayuntamiento es la pera.
Como dice aquel, a disfrutar de lo votado
Pere Peres - 20/09/2018
Indisnado, abans d'amollar-la llarga deuries d'esbrinar alguna cosa sobre la tasca que els membres de VACIF i de manera altruista fan i han fet per vetlar i salvaguardar el nostre patrimoni mediambiental.
També Indisnado, com que crec i estic segur de no equivocar-me si afirme que ets més del PP que Fernando Sánchez Dragó, et copie ací algunes declaracions que l'anterior regidor de Mediambient feia al respecte del voluntariat : “la colaboración de los diversos colectivos de voluntarios de Alzira con una larga experiencia, cada uno de ellos en su materia, nos permite alcanzar los objetivos de los Planes de Autoprotección de manera más rápida y eficaz”. Ara l'Ajuntament posa al servei d'aquest voluntariat un vehicle addient per trescar les pistes forestals de les serres de Corbera-Les Agulles de manera segura.
Ja veus Indisnado, de vegades la llengua és un torcamans.
Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal