Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira invertirà vora 200.000 euros en la creació del seu ‘Anell Verd’

Es crearan dos miradors per a recuperar el paisatge fluvial i generar un àrea mediambiental


 

 
 ._000490

Un dels objectius principals de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira és definir la Infraestructura Verda del terme d'Alzira com una xarxa interconnectada conformada pels paisatges de major valor mediambiental, cultural i visual que es convertirà en l'estructura bàsica ecològica de la nostra ciutat i que possibilite la pràctica de l'esport en camins i sendes en el medi natural, que complementen l'oferta existent en les diferents instal·lacions esportives del municipi, desenvolupant programes específics per a dones i les persones d'edat avançada.

El mirador del “Riu Xúquer” se situa sobre un antic abocador, en la confluència entre el barranc de la Casella i el riu. Amb el projecte d'aquest nou parc periurbà i el desenvolupament del mirador al riu, es pretén recuperar el paisatge fluvial que posseeix un gran potencial lúdic i de descans i generar un àrea mediambiental molt interessant recuperant la senda fluvial i possibilitant el gaudi de les infraestructures hidràuliques a la ciutadania d'Alzira, que en aquests moments són desconegudes, i que és un element cultural que ens identifica amb el nostre territori.

En el projecte es contempla la reordenació volumètrica del terreny existent, realitzant connexions visuals de la senda fluvial amb el passeig del Malecó aprofitant els canals oberts que produeixen les dues línies de mitja tensió que travessen la parcel·la, dotant de visibilitat i per tant augmentat la sensació de seguretat en aquest parc.

El parc formarà part del futur anell verd d'Alzira, els objectius principals del qual són: potenciar la mobilitat, ajudar la conservació dels hàbitats, espècies i elements naturals clau; propiciar l'estratègia de lluita contra el canvi climàtic; contribuir a la prevenció de riscos; reforçar l'atractiu del territori pel seu valor com a espai lliure, patrimonial, recreatiu, d'oci i de formació per a la població i donar un valor afegit als paisatges culturals identificatius de la nostra ciutat. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.



 

 ._000570

 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 20/09/2018
Estaba muchos años embarazada la burra y abortaba sin parar, por fin esta dando a luz y pronto nuestro rio que habia muerto resucitara. Viva este gobierno, por fin tiene algo muy bueno, porque desde muchos años atrás nuestro amado rió abandonado esta. "Alzireta meua antes de anarmen al atre mon vuy voret ven neteta para que tochs els que viuen en esta isleta disfruten de la nostra bella naturalesa". Gracias al señor alcalde y a los concejales que han colaborado con este proyecto por muchos alcireños tan deseado.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal