Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Durant les festes de falles d'Alzira s’han reciclat 10.000 quilos de vidre

S’han arreplegat 27.580 quilos de fem i 300.000 quilos de restes de la nit de la cremà


._000624
 
._000520  

Tal com es va anunciar fa unes setmanes, la Regidoria de Gestió Urbanística posava a disposició dels casals fallers papereres i contenidors de vidre per tal de facilitar l’arreplegada de fem i vidre durant les festes josefines i, després d’una primera avaluació, esta Regidoria informa que els diversos casals de les falles d'Alzira han reciclat un total de 10.000 quilos d'envasos de vidre al llarg de les passades festes.

També cal destacar les més de 27 tones de fem que s’han aconseguit arreplegar en les papereres distribuïdes per tota la ciutat, així com també en els casals fallers i els 300.000 quilos de restes produïdes de la cremà de les falles en la nit del 19 de març.

Pel que fa a la neteja i manteniment dels carrers d’Alzira, els efectius de l’empresa adjudicatària de neteja de l’Ajuntament d’Alzira, FCC, van començar el dispositiu en la nit del foc a les 00:00 hores, amb 60 operaris i suport tècnic de tres banyeres, cinc camions bolquet i quatre pales, dispositiu que finalitzava a les 9:00 hores del matí del dia 20 de març. El personal de l’empresa també s’ha encarregat de mantindre els carrers nets i en condicions òptimes durant les festes, i complir així l’objectiu marcat de mantindre Alzira neta mitjançant les mesures posades a l’abast dels casals fallers de proporcionar-los papereres de cartó i contenidors de vidre per facilitar el reciclatge i el seu desplaçament. 

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Amb la mesura d’abastir la ciutat i els casals fallers de papereres i contenidors es pretén conscienciar els ciutadans d'Alzira i, especialment, les comissions falleres sobre la importància de separar selectivament el vidre durant el transcurs de les festes, com ja hem fet altres anys, per la qual cosa vull mostrar la meua satisfacció pels resultats obtinguts. L’índex de percentatge ha anat augmentant any rere any i això vol dir que durant les festes hem separat i reciclat més, mesura indispensable per a aportar la nostra part a cuidar el medi ambient generant menys brutícia en la via pública”. 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 21/03/2019
Lo que demuestra que es una fiesta de borracheras; aunque se empeñen en venderlo como algo cultural, lo más parecido a la literatura y a las ciencias que hay en los casales son llibrets de falla y juegos de dominó.
Xavi - 21/03/2019
Benito, lo que demuestras tú es que eres un sabut. Te las das de culto y no tienes ni idea de lo que es una falla.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal