Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 Els primers dies de la 'nova normalitat' a Xúquer Centre Educatiu

"Tot són expectatives i novetats a l’espera de com es desenvoluparà el curs al llarg dels mesos que tenim al davant"


 

 
._000472

Ja han passat els primers dies i tot l’alumnat de Xúquer Centre Educatiu ha iniciat el curs 2020-2021 amb la 'nova normalitat' incorporada a la seua quotidianitat. 

L’entrada ha estat escalonada, tant en l’etapa d’Infantil, que es van incorporar el dijous 10 de setembre, com en Primària, on l’alumnat va entrar per cicles, 5è i 6è, el dia 7, 3r i 4t, el dia 8 i, 1r i 2n, el dia 9 de setembre. El dilluns, 7 de setembre, vam rebre la visita de l'alcalde, Diego Gómez, per conèixer de primera mà les mesures adoptades per part del centre i per saber si teníem alguna necessitat a cobrir al llarg dels primers dies d'escola. 

Pel que fa a la Secundària, els grups de 1r i 2n van començar tots junts, però els de 3r i 4t, segons les instruccions de Sanitat de Conselleria ho van fer com a grups reduïts per iniciar la semi presencialitat.  

I el divendres, 11 de setembre va iniciar el curs l’alumnat d’FP Bàsica i de Cicles Formatius, cadascun amb les seues característiques però ja amb la consciència d’emprendre el treball d’aquest curs ple de canvis i adaptacions a les circumstàncies que puguen esdevindre. 

Tots i totes són ben conscients de la situació que estem vivint en el nostre entorn quotidià i per això les normes s’estan complint i l’actitud és totalment receptiva després de rebre tota la informació necessària per al començament del curs així com els protocols que tenim dintre del pla de contingència del centre. 

Tot són expectatives i novetats a l’espera de com es desenvoluparà el curs al llarg dels mesos que tenim al davant. 

Xúquer recull alumnat de diferents edats i cadascuna de les etapes treballa perquè totes i tots aconseguisquen desenvolupar amb èxit les competències pertinents. 

Des de l’autonomia i la creativitat en Infantil a la motivació per inquietuds i reptes en Primària. Des de la motivació i l’assoliment de conceptes i competències per a la futura formació fins al desenvolupament de les habilitats comunicatives, desenvolupament personal, la productivitat, el treball en equip i el lideratge en l’FP Bàsica i els Cicles Formatius. 

L’objectiu de l’equip docent de Xúquer és formar ciutadans i ciutadanes íntegres i capacitats per afrontar amb èxit qualsevol repte una vegada s’enfronten a l’àmbit laboral. 

En aquest enllaç podeu veure com l’alumnat ha fet la seua incorporació aquest curs. 

 
https://www.facebook.com/XuquerCentreEducatiu/videos/258299441969628
 

Xúquer Centre Educatiu

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal