Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 21 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Ribera en Bici anirà demà la Trobada 2012 amb un recorregut de 21 + 21 km

Es tracta d’una cicloruta per Alzira, Carcaixent, Alberic, Gavarda i Antella


 

Quasi tot l’itinerari serà per camins rurals, plans, sense preses i entre tarongers en flor.

L’eixida serà demà diumenge, a les 9:00 hores, de la Plaça Major d’Alzira. Anirem pel Camí Materna, entre tarongers en flor. Entrarem a Carcaixent pel carrer Santa Bàrbara i Montortal.

A les 9:30 hores recollirem en la Plaça del Ajuntament a la gent que ens acompanyen. Girarem a la dreta pel carrer General Prim, passarem per damunt del riu Barxeta i agafarem el Camí de la Vall i de Càrcer. Sempre tindrem que anar amb compte amb el trànsit.

A les 9:45 hores, els amics d’Alberic eixiran de l’antic llavador rectes al cap al Camí de les Algoleges, paral·lel al Xúquer pel marge esquerre.

A les 10:00 hores, els que vindrem de Carcaixent girarem a l’esquerra, amb precaució, i entrarem al Camí de les Algoleges, on ens reunirem amb la gent d’Alberic.

Passarem per baix l’autovia i desprès al costat del pont de ferro entre el Xúquer i la Sèquia; aquest trajecte serà per la carretera.

Aplegarem a Gavarda sobre les 10:25 hores, on enes reunirem amb la gent de la contornada. En eixir del poble prenem el camí de l’esquerra de la Sèquia Reial.

Per a entrar a Antella, mes o menys a les 11:00 hores, passarem a la banda dreta. En arribar desfruitarem de suc natural i aigua.

Es recomanable vindre desdejunat. Es important revisar la bici el dia d’abans, així com portar roba còmoda i gorra per al sol. Como sempre, el casc es recomanable per a tots i obligatori en carretera. Cadascú és responsable d’ell mateix i els menors han de vindre acompanyats d’algun major.

La Ribera en Bici i Coordinadora de Centres de la Ribera

 

 

               
      .-000003                                                                     .-000004 
             
       .-000086                                                    .-000023

 

  


 

                          
.-000013                                                                                                                          .-000032 

                            
     .-000021                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000068


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

La Ribera en Bici - 21/04/2012
Una matització, obviament no hem organitzat la Trobada, simplement ens adherim i participem amb el VINE-TE`N EN BICI A LA TROBADA, amb l'objectiu de reivindicar la mobilitat sostenible, una xarxa de carrers/camins/carrils per a bicis i vianants, reclamar millores en el transport col·lectiu i reduir les emissions de CO2 per a equilibrar el clima, a més de reivindicar l'ús del valencià.
Ànim i vingueu amb nosaltres a Antella demà diumenge.
www.lariberaenbici.net

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal