Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de mayo de 2012
Clic en la foto para ampliar

Cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El cadet Gruphac Nou Bàsquet Alzira es jugarà l’ascens este dissabte al Fontana Mogort

El conjunt alzireny perd contra l’Alcoi per tan sols un punt en l’anada de l’eliminatòria d’ascens a Preferent


 

Després d’acabar invicte en el seu grup de 1ª Zonal, amb 20 victòries per cap derrota, l’equip cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira afrontava este dissabte el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a Preferent a la pista de l’N.B. Alcoi “A”, campió també del seu grup.

El partit no va començar gens bé per als alzirenys, fluixos en defensa i especulatius en atac, circumstància que van aprofitar els alcoians de la mà del seu base Nacho, qui amb transicions ràpides i dos robatoris de baló quasi consecutius posava al seu equip amb un avantatge de 9 punts (12-3) quan tan sols havien transcorregut 5 minuts de joc. Els locals semblaven un vendaval i el tècnic alzireny es va vore obligat a demanar un temps mort.

Poc a poc, el Gruphac va millorar en la faceta atacant i començava a anotar amb certa fluïdesa, fet que, junt a l’augment de la intensitat defensiva, va permetre igualar el joc al final del primer quart, encara que sense poder reduir la diferència al marcador (21-12).

En el segon quart, es van girar les tornes. La defensa pressionant del Gruphac acabava en pèrdues de baló dels locals que els nostres cadets remataven amb ràpids contraatacs i el partit s’igualava en l’electrònic. Per moments, l'equip local trobava moltes dificultats per a vore l’anella. El Gruphac Alzira aprofitava la sequera anotadora dels alcoians per a arribar el descans amb una curta però valuosíssima renda de 5 punts (31-36).

En canvi, en la represa, l’eixida del conjunt alzireny va ser calcada a la del primer quart. La relaxació defensiva va tornar a donar ales a l’Alcoi, que li va donar de seguida la volta al partit (37-36) i va marcar un avantatge al seu favor de 9 punts (49-40). Poc a poc, els alzirenys es van anar refent en defensa, però sense ser capaços de resoldre els problemes ofensius.

La forta defensa local evitava qualsevol cistella del Gruphac, que es veia obligat a anar a la línia de tirs lliures, amb un percentatge d’encert realment dolent (1 de 12 en este quart). Així s’arribava a l'últim període amb un avantatge local que superava els 10 punts (52-41) i ficava les coses molt complicades per als nostres cadets.

El tram final del partit va tornar a ser prou igualat, amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips que afavoria a un Alcoi que, a falta de 3 minuts per al final d'este primer assalt, continuava 10 punts per dalt (62-52). En eixe moment, el tècnic alzireny va sol·licitar un temps mort per donar les últimes instruccions als seus jugadors. Els darrers tres minuts resultaven fonamentals per a deixar l'eliminatòria oberta o oferir-la en safata als de l’Alcoià.

En el tram definitiu del partit, els jugadors alzirenys van recuperar la intensitat defensiva, sense deixar als locals anotar cap punt, i l’encert en atac, fins a situar-se a tan sols un punt a falta de 8 segons. No obstant això, els nostres cadets no van saber aprofitar l'última possessió del partit per a culminar la remuntada i s’arribava així al final amb un marcador de 62-61.

Així doncs, el resultat de l’eliminatòria d’ascens a Preferent entre el Gruphac Nou Bàsquet Alzira i l’N.B. Alcoi es decidirà en el partit de tornada. La cita és el dissabte que ve, 12 de maig, a les 9 h, al Pavelló Fontana Mogort.

Nou Bàsquet Alzira
 

 

               

       .-000113                                                                   .-000126

 

 



                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000147                                                                                                                                 .-000120

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000021

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal