Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de mayo de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Compromís per Alzira reclama més actuacions per a millorar l’accessibilitat i la mobilitat a la nostra ciutat

“Pareix com si en els serveis públics del nostre Ajuntament ningú vigilara l’estat en que estan els nostres carrers”


 

Fa un any, dies abans de la campanya electoral, es va començar a asfaltar molt de pressa els carrers d’Alzira. Per a deixar acabats estos treballs s’han de posar a nivell les tapes del clavegueram i els desaigües. Si bé és cert que en alguns casos s’ha fet així, encara queden molts llocs on continuen sense posar-se a nivell. Sabem que en tots els casos no són conseqüència de les accions fetes l’any passat però no per això es justifica que estiguen en l’estat en què es troben. Alguns d’aquests desaigües que s’han quedat per baix del nivell estan en llocs tan poc apropiats com en el pas de vianants davant d’un col·legi. Però no és l’únic, com exemple en Setmana Santa van ser molts els esglais dels què anaven en processó i no veien estes zones (els desaigües i tapes clavegueram) que s’han quedat més afonades en la calçada. No és urgent la reparació en tots els casos però si on poden donar lloc a un entropesso. Pareix com si en els serveis públics del nostre Ajuntament ningú vigilara l’estat en que estan els nostres carrers.

Una altra cosa que lamentem és que havent-se realitzat actuacions durant aquests anys per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en la contornada del Col·legi Federico Garcia Lorca, continue sense que s’haja realitzat cap intervenció en les seues voreres a pesar que les mateixes són elevades.

Continuant amb l’accessibilitat, en l’últim Ple municipal li vaig preguntar a la senyora alcaldessa si per fi anaven a complir amb la legislació sobre mobilitat on diu que els semàfors han de tindre un dispositiu sonor per a  les persones invidents. Li vaig plantejar la possibilitat dels dispositius moderns pels quals es pot activar el so quan  la persona afectada s’acosta al semàfor, o programar el semàfor perquè només funcione el dispositiu sonor de 8 hores fins a les 21 hores per a minimitzar les molèsties als veïns i conciliar els drets de tots. L’alcaldessa ens informà que hi havia tractat el tema amb la directora de l’ONCE  i que s’havia demanat una subvenció al respecte. Esperem que amb subvenció o sense ella el nostre Ajuntament done una ràpida resposta a un dret de les persones invidents. La importància d’aquest tema és tal que l’Ajuntament de València va dedicar part de les inversions del pla E a habilitar els semàfors de la ciutat, i Sueca va ser en el 2010 el primer Ajuntament de la Ribera a instal·lar el sistema del comandament a distància en els seus semàfors.

Per últim, recordem a l’equip de govern que encara no està solucionada la retirada de les casetes d’obra enfront de la Mancomunitat, ni altres que ocupen les voreres dels nostres carrers i que no tenen ja ninguna funció.

Adelaida Pau

Regidora Compromís per Alzira

 

 

 

 

 

 


 
                          

 .-000112                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000021                                            .                                                                                                .-000065
                           
.-000140                                                                                                                          .-000072

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

vero - 18/05/2012
Com pot ser que el PP diga que ha invertit tants milions en millorar l´accesibilitat i que les aceres d´un collegi estiguen sense un abaixador. Es de vergonya.
josele - 18/05/2012
lo de los semaforos con sonido preparados para avisar a personas invidentes, ya hace tiempo que tendria que haber estado solucionado. Tan responsables son los anteriores gobiernos municipales como el actual, pero que Elena Bastidas diga que aun estan pendientes de una subvención roza el subrealismo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal