Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de mayo de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El cadet Gruphac Nou Bàsquet Alzira perd en Altea i es queda sense la final

El conjunt alzireny cau en la tornada de les semifinals de la categoria d’IR Zonal i no pot fer valdre la renda del partit d’anada


 

El cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira no va poder aconseguir dissabte passat el passe a la final de la categoria de Zonal en caure a la pista del Bàsquet Altea per un marcador de 57-42. La renda de 14 punts obtinguda pels jugadors entrenats per Alberto Lahoz al partit d’anada (52-38) no va ser suficient i, per tan sols un punt en el compte global de l’eliminatòria, el cadet Gruphac Nou Bàsquet Alzira va quedar eliminat en les semifinals del Campionat d’IR Zonal.

L’equip de la Marina Alta va anar sempre per davant en el marcador. Des del primer moment la seua defensa en zona va plantejar seriosos problemes als jugadors alzirenys, igual que va ocórrer al partit d’anada. A base de circulacions ràpides i balons interiors, per moments el Gruphac va ser capaç de superar-la amb èxit, però en contrapartida el fet d'arriscar molt a sovint en les passades provocava nombroses pèrdues de baló.

Al descans s’arribava amb un marcador de 32-26, una diferència que permetia als dos equips continuar somiant amb una plaça en la final. Després que el Nou Bàsquet Alzira s’apropara a tan sols 3 punts, els alteans tornaren a augmentar el seu avantatge a 8 a la fi del tercer quart. Encara que l'eliminatòria continuava favorable al Gruphac, la inquietud i el nerviosisme anaren apoderant-se dels nostres cadets que veien com, a mesura que transcorria el temps, el Bàsquet Altea creia cada vegada més en la remuntada.

En l’últim i definitiu quart, als problemes ofensius provocats per la defensa en zona dels locals es va afegir una certa feblesa defensiva del Gruphac de la qual s’aprofitaren els jugadors de l’Altea per enfilar amb encert la cistella contrària i anar aproximant-se a la xifra màgica que els donava el passe a la gran final.

El colp de gràcia va arribar a falta de minut i mig, quan el Bàsquet Altea aconseguia la diferència de 15 punts. El Gruphac Nou Bàsquet Alzira encara va disposar de 3 possessions però en eixos moments els temors s'havien convertit en pànic. L'electrònic no es movia i quan faltaven 9 segons els nostres cadets disposaren d'una última possessió en què arribaren a efectuar dos llançaments a cistella sense fortuna.

Malgrat l’eliminació, este últim partit no pot entelar l'extraordinària temporada realitzada per l'equip cadet masculí Gruphac Nou Bàsquet Alzira, líder imbatut en la lliga regular. L'objectiu de la temporada, l'ascens a la categoria de Preferent, s’ha aconseguit gràcies al treball dur i constant de molts mesos de l'entrenador i de tots els jugadors.

Nou Bàsquet Alzira
 


               

       .-000113                                                                   .-000126

 

 

 



                          
.-000124                                                                                                                         .-000032 

                            
     .-000021                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000068





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal