Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 11 de junio de 2012
Clic en la foto para ampliar

Isabel Aguilar
Ver imágenes de esta noticia
1

 “No pujarem els impostos”
Article d’opinió d’Isabel Aguilar

“Conclusió: pujada de l'IBI a Alzira per imperatiu legal”
”El PP ha enganyat als ciutadans i els socialistes no anem a ser còmplices de la mort del estat del benestar”


 

Qui creuen vostes que va dir esta frase? La va dir el Partit Popular, no sols a nivell local, sinó també a nivell nacional. Quantes vegades sentirem esta frase? La sentirem en la precampanya, en la campanya de les eleccions locals en múltiples ocasions, la vam llegir en el programa del Partit Popular i l'hem sentit en molts plens i declaracions dels nostres actuals dirigents del Partit Popular, des de la Sra. Bastidas, el Sr. Fabra i el Sr. Rajoy. Conclusió: pujada de l'IBI a Alzira per imperatiu legal, és a dir, perquè el Sr. Rajoy així ho ha cregut convenient.

Es nota que els dirigents del PP, que han “parit” esta Llei  que augmenta la contribució com al cas d’Alzira mes de 11.400 vivendes, coneixen poc la situació dels ajuntaments, perquè és una intromissió en l'autonomia municipal i la Sra. Bastides, alcaldessa d'Alzira i presidenta de tots el municipis de la Comunitat valenciana mirant a la lluna.

Esta pujada és una injustícia social. En la nostra ciutat la contribució des de del 2004 fins al 2012 ha augmentat més d'un 225% i com a ejemple sols dir que una vivenda que en el 2004 pagava 179 euros ara en el 2012 pagar 479 euros, es a dir, 300 euros mes. Un total despropòsit.

El augment que el President del Govern de la nació va dir que no faria als alzirenys ens costarà este any y el que be un 4.20 % per a més de 11.400 vivendes familiars, que és el mateix que dir 11.400 famílies alzirenyes veuran com els ha tornat a pujar el rebut de la contribució.

Per si açò fora poc, la pujada s'ha fet sense informar els ciutadans, que s'han trobat amb la “sorpresa”. Els ciutadans d'Alzira no es mereixen este tracte. Es una forma de fer les coses a la que ja ens té acostumats el Partit Popular en Alzira.

Esta imposició és la desconsideració democràtica més gran dels últims temps, ja que el Partit Popular sempre va anunciar que no pujarien els impostos i creien que eixa era la seua voluntat, molts ciudatans que els votaren i ara ens senten molt enganys per les mentires del Sr. Rajoy.

I parlant de mentires i els enganys del Partit Popular. Hi ha que dir que son moltíssimes, sols vull dir-ne algunes que son les mes importants. El 4 de novembre del 2011 Rajoy va dir que “meteria la tijera a todo menos pensiones, sanidad y educación”. Rajoy va mentir.

El Partit Popular ens enganyà en educació, Rajoy ara defensa que hi ha menys professors en l'escola pública, més alumnes per aula, que desapareguen els préstecs renda per a estudis, que desapareguen les beques per a estudiar idiomes fora del nostre país, es reduïx un 41% les beques Erasmus, i disminuix un 71% l'assignació pressupostària per l'ensenyança universitària. A tot açò, hi ha que afegir que augmenten les tases universitàries en un 66%. Rajoy va mentir!

Va mentir i va aplicar el TIJERETAZO en educació, en sanitat… I açò no acabat, si en 200 dies de govern han mostrat el que son capaços de fer des de el principi, està clar que el que ens espera és més desocupació i més atur en la nostra comarca.

El Partit Popular ha enganyat als ciutadans i nosaltres els socialistes no anem a ser còmplices de la mort i asfixia del estat del benestar, nosaltres treballarem per evitar que estes mesures injustes vegen la llum de la realitat. No ens anem a callar i seguirem denunciant públicament totes les barbaritats del Partit Popular que sols diu mentides.

 

Isabel Aguilar

Portaveu PSOE Alzira

 

 

 

 

 



                            

.-000084                                                                  .-000064

                          

 .-000100                                                                                          .-000102

.-000149

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasIsabel Aguilar
Opinión
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

DIVACAVAZ - 11/06/2012
Sra. Bastidas, de de alta las construcciones ilegales, incluidas las de las urbanizaciones como Sant Bernat. De de alta para el pago de la tasa de reciclaje viviendas de la Plaza Mayor o de las fincas llamadas del Capella. Si todo esto se cumple no haría falta que pagasemos tanto el resto de alzireños. Repasen todos los listados y veran que no pagan desde hace años o nunca. Haganlo por la economia de sus vecinos.
Benito - 11/06/2012
"El PP ha enganyat als ciutadans".
No, el PP no ha engañado a nadie. Hay que ser ignorante para no saber lo qué es y cómo es la derecha (y también el PSOE).
alziro - 11/06/2012
Isabel, no te equivoques. Para cargarse el Estado del bienestar el PP está siendo cómplice vuestro y no al revés.
AIR92 - 12/06/2012
Sra. Aguilar, con todos mis respetos, no diga que no subirán los impuestos, porque no es verdad. Y no porque no lo vayan a hacer, sino porque el día en que salgan elegidos como el partido mayoritario en Alzira será el día en que el sol sea azul. No sueñe con que su partido llegue a la alcaldía, ya que lo tienen extremadamente complicado (no por culpa del PP, sino por la inoperancia de la política de su partido). Pero usted continúe así, que estoy seguro que muchos le seguirán el juego. Además, me gustaría saber, a ser posible, qué nivel de estudios posee usted (aunque sé que no lo va a decir), pues este artículo rebosa de una cantidad de faltas de ortografía y de estilo que dan miedo, así se lo digo.

Saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal