Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de agosto de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més Algemesí rectifica les seues declaracions sobre les beques per a joves desocupats concedides a l’Ajuntament d’Alzira

“Lamentem profundament haver-nos equivocat, a més, en un tema que implica a un altre Ajuntament i els demanem disculpes”


 

Més Algemesí vol rectificar la nota de premsa publicada fa unes hores al voltant de les beques per a joves desocupats, perquè aquesta ha estat elaborada a partir d’una interpretació equivocada dels fets. Més Algemesí comprova allò que va a publicar, però en aquesta ocasió, i malgrat haver llegit varies vegades tota la documentació, se’ns ha escapat un fet important que ens ha portat a treure unes conclusions errònies. L’Ajuntament d’Alzira ha dividit les beques en beques d’un mes, motiu pel qual les 6 beques trimestrals s’han convertit en 18 mensuals. Lamentem profundament haver-nos equivocat, a més, en un tema que implica a un altre Ajuntament i els demanem disculpes.

En no haver-nos adonat d’aquest punt, i donat que ni s’havia publicat l’Annex I, ni tampoc s’ha publicat la resolució de les concessions, ni en cap lloc apareixia una explicació del nombre de beques atorgades a cada ajuntament, hem tret unes conclusions polítiques què res han de veure amb la realitat. Tots els ajuntament han tingut el mateix tracte i no s’ha fet cap ús partidista ni estrany d’aquestes beques. Lamentem profundament totes les valoracions incorrectes que hem realitzat i especialment aquelles que qüestionaven el funcionament de la Diputació i la figura del seu president. Per tot això preguem que doneu per no publicada l’anterior entrada.

Tornem a insistir en que lamentem profundament aquesta situació i preguem tingueu en compte que no és mai la nostra voluntat presentar fet o valoracions enganyoses, tal i com creguem que la nostra trajectòria així demostra.

Més Algemesí

 

 

 

 

 




 

 



                             
  .-000141                                            .-000143          .-000103                                        .-000136                                   

                           

  .-000068             .-000080               .-000129                              .-000131


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal