Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de octubre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El TORCAF de futbol-8 es disputarà a Alzira aquest cap de setmana

Demà, a les 17:30 hores, començarà la competició en la Ciutat Esportiva Jorge Martínez “Aspar”


 

La segona part de la IV edició del TORCAF corresponent a les categories de futbol-8, es jugarà els pròxims dies 5, 6 i 7 d’este mes després de ser suspès el passat cap de setmana a causa de les inclemències meteorològiques.

Les categories benjamins i alevins de la sèrie B obriran el torneig el demà, a partir de les 17:30 hores. A eixa hora es disputaran els encontres Ciutat d’Alzira - Xúquer i la UD Alzira B - Alberic Promeses, tots dos de benjamins.

El torn dels alevins comença, a les 19:15 hores, amb els encontres entre el Ciutat d’Alzira A - Carlet EMF i Ciutat d’Alzira B - UD Alzira B.

El dissabte pel matí està reservat per a les categories alevins i benjamins de la sèrie A en el que participen les escoles del València CF, Levante UD, Villarreal CF, UD Alzira, Plus Xátiva, Tavernes, CFB Gandia i Sueca Promeses.

Estes categories tant els conjunts de la sèrie A com els de la B disputaran les semifinals i finals el diumenge, a partir de les 9:00 del matí, a Tulell.

Finalment, la categoria de prebenjamí jugaran tots els encontres, incloses les finals, dissabte, a partir de les 4 de la vesprada.

El coordinador del TORCAF, Pepe Casado, ha valorat “molt positivament” que totes les escoles i equips participants, “hagen donat prioritat a la seua participació en el torneig, malgrat l’ajornament patit per la pluja el passat cap de setmana”.

Ciutat d’Alzira FB

 


              
      .-000129                                      .-000131
 .-000166
 
 
 
 
 


                             
.-000084                                                                  .-000154
                          

 .-000100                                                                                          .-000102

.-000074

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal