Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de octubre de 2012
Clic en la foto para ampliar

Oscar Martínez
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Nou Bàsquet Alzira arranca la lliga amb una victòria contra l’UPV Alboraia

Malgrat les baixes, el conjunt que entrena Alberto Lahoz debuta amb victòria en un partit que va controlar en tot moment


 

El sènior masculí Nou Bàsquet Alzira va debutar en lliga amb una victòria com a local contra l’UPV Alboraia (82-66), en la seua segona temporada consecutiva en categoria autonòmica, després d’un partit controlat en tot moment pels jugadors que entrena Alberto Lahoz. 

Malgrat les lesions de jugadors importants que han condicionat este començament de lliga, i amb només 7 jugadors del planter del primer equip i 3 més de la pedrera, el Piscinas Aqua Alzira es va mostrar intens i concentrat des del primer minut, conscient de la importància del primer partit de lliga.

El duel va començar amb ritme i fluïdesa per part dels dos equips, que aconseguien anotar dos triples cadascun en els tres primers minuts de partit, i amb la màxima igualtat al marcador (10-10; min. 5). Conforme passaven els minuts, la defensa dels alzirenys s’anava endurint i gràcies a la superioritat prop de l’anella de David Díaz i Juan Carlos Laguía, el Nou Bàsquet Alzira començava a marcar les primeres diferències en l’electrònic, que arribaven fins als 9 punts, però que un triple dels visitants deixava en el 22-16 amb què s’acabava el primer quart.

El segon període va continuar amb la mateixa dinàmica: la millora defensiva del Nou Bàsquet Alzira propiciava eixides ràpides al contraatac, que permetien anotar un parcial de 12-5 en els 7 primers minuts. Només la baixa efectivitat dels alzirenys des del tir lliure els va impedir trencar definitivament el partit. De l’altra banda, l’UPV Alboraia només oferia resistència a base de llançaments exteriors, que els permetien arribar al descans amb opcions de victòria (40-28).

En la represa, i gràcies a l’aportació ofensiva de Vicent Sales, l’avantatge a favor del Nou Bàsquet Alzira es va disparar fins als 17 punts, que feien pensar en una segona part més còmoda. Però res més lluny de la realitat. Després d’un temps mort, els de l’Horta Nord van recuperar la intensitat defensiva i van anotar un parcial de 0-11 en apenes 4 minuts que els tornava a ficar en el partit. Un nou temps mort, en esta ocasió del tècnic alzireny, servia per a canviar la inèrcia del partit amb un parcial de 10-6 i arribar al final del tercer quart amb un avantatge de 10 punts (55-45).

L’últim període va ser el millor de tots quatre, amb els dos conjunts llançats a l’atac, especialment encertats en els llançaments i amb un joc molt dinàmic. No obstant això, espentat pel nombrós públic que es va donar cita al pavelló Pérez Puig i comandat per David Díaz i Luis Navasquillo, el Nou Bàsquet Alzira va endossar a l’UPV Alboraia un parcial de 15-5 en els primers cinc minuts que elevava les diferències fins als 20 punts (70-50) i que pràcticament sentenciava el partit. Malgrat la diferència, els de l’Horta Nord no deixaren de lluitar en cap moment i, fins i tot, van reduir la diferència fins als 13 punts, però l’intercanvi de cistelles en els instants finals només va servir per a deixar el marcador en el definitiu 82-66.

Després de debutar en lliga amb esta victòria, que ha de servir per agafar ritme de competició i continuïtat en el joc, el conjunt que entrena Alberto Lahoz visitarà el pròxim cap de setmana la pista d’un recent ascendit, l’Sportiu Xe Alaquàs (dissabte 20 d’octubre, a las 18:00 hores).

Nou Bàsquet Alzira

 

 
Gente de la Ribera  
 
 
 
 
 


                           
 .-000138                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000083                                                                                             .-000111
                           
.-000115                                                                                      .-000118

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal