Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de octubre de 2012
Clic en la foto para ampliar

Diego Gómez
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira presenta les seues propostes al Pressupost d’Alzira per al 2013

Gómez: “Bastidas intenta enganyar els ciutadans quan anuncia que no pujarà els imposts quan és obligat aplicar l’any 2013 el ‘Catastrazo de Rajoy’ amb una mitjana d’augment de l’IBI del 4’20%”


 

Després d’acudir a la reunió amb el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta, respecte al projecte de pressuposts d’Alzira per al pròxim any 2013, des del Grup Compromís per Alzira hem presentat les nostres aportacions que ja venim realitzant en els últims mesos i amb la base que el 2013 ha de ser l’any de la solidaritat.

Des de Compromís per Alzira proposem establir bonificacions als imposts i taxes en aquells sectors més afectats per la crisi en serveis com l’autobús públic així com en altres serveis municipals. Una proposta que també hem plantejat és bonificar imposts a l’hostaleria si contracten treballadors. És una forma de dinamitzar l’economia alzirenya.

A més, com ja denunciarem des de l’oposició en roda de premsa, s’ha decidit no abonar a l’EPSAR -Empresa que gestiona les depuradores de la Generalitat Valenciana- el cànon anual per l’enganxall del sector Tulell i que ascendeix a 200.000 € aproximadament, tot açò tenint en compte que la Generalitat de Fabra li deu a l’ajuntament més de quatre milions d’euros

També des de Compromís per Alzira, sol·licitem que s’aprofundisca seriosa i decididament a mancomunar serveis entre poblacions veïnes, per a estalviar i optimitzar els recursos, mantenint reunions si és necessari amb les empreses afectades en serveis com a neteja, recollida de fem, autobús, parcs i jardins, escoletes infantils, etc.

En l’apartat d’inversions proposem l’obertura de l’antic centre escolar Garcia Sanchis per a, entre altres possibles usos, habilitar el Casal Jove perquè els nostres joves i adolescents puguen disposar d’un lloc d’oci amb activitats regulars de qualsevol tipus: musica, teatre, etc.

Des de Compromís per Alzira pensem que l’any 2013 ha de ser l’any de la solidaritat: la posada en marxa de la xarxa solidària és una prioritat i s’ha de cedir un espai públic per a centralitzar i gestionar totes les demandes que sorgeixen en aquesta època tan difícil: aliments, bescanvis, ajudes a domicili, voluntariat, etc.

En aquest sentit presentarem esmenes al pressupost en aquelles partides necessàries com cobrir la plaça d’advocat municipal, la mobilitat del personal i funcionari de l’ajuntament i fins i tot convocar un concurs públic perquè siga una empresa privada la que gestione els artistes que puguen venir a Alzira a actuar en el Gran Teatre o en altres instal·lacions municipals i no l’Ajuntament -com passa actualment- pel risc econòmic que comporta.

Diego Gómez

Portaveu Compromís per Alzira

 


              
.-000045                                                              .-000024

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 30/10/2012
Sr. Gómez, ni una sola proposta de baixar els jornals als càrrecs polítics. Yo no em ric tant com vosté.
Animo - 30/10/2012
Me parece muy acertado vuestra propuesta de que no sea el Ayuntamiento quien asuma el riesgo de contratar a un artista de operacion triunfo!! ,
Indisnado - 30/10/2012
Benvolgut alziro, òbviament, la demagògia és barata, però baixar-se el sou un mateix ... Com el de la moto, que ho donava tot, menys la moto, al · legant, però és que la moto, ... aquesta, és meva.
Però, em temo hi ha més oblits.

No diu res de suprimir els toros. Un costum que no és la nostra, que no aporta res, i que des del punt de vista de molts és simplement una crueltat innecessària però no gratuïta, ja que ens costa a tots els diners.

No diu res d'intervenir en ajuda de la gent que és desnonada. Gent que comença a entrar en la desesperança, el pànic i el suïcidi.

Res dels ancians, res dels enganyats per les preferents, aquells als quals el banc, no va poder treure el seu habitatge, però s'ha quedat amb els estalvis de tota una vida. Quan tots sabem que en aquest punt s'ha abusat.

Res dels cartells de Bankia que ratifiquen que mitja Alzira els pertany, encara que al preu actual del sòl o els habitatges que tenen entre mans és un pufo.

Parla això sí del personal de l'Ajuntament. Però només d´ alguns. Mancomunar serveis entre poblacions veïnes, per a estalviar i optimitzar els recursos, mantenint reunions si és Necessari amb els empreses afectades en serveis com a neteja, recollida de fem, autobús, parcs i jardins, escoletes infantils, etc.
És clar, mancomunant, estalviem, però en treballadors. Eliminar als que hi treballen, sent gent amb especials necessitats econòmiques, és una política poc responsable amb els que pitjor ho estan passant.

Això de reutilitzar un centre públic sense comentar una partida de manteniment, ja que per utilitzar un centre, cal netejar, proveir de llum, aigua i personal de serveis com conserges i assignar algun responsable.

Això de deixar de pagar el cànon anual per l'enganxall del sector Tulell, si que sujereix deixar de pagar-lo, supose que per abocar com antigament al riu. O simplement es tracta de fer un cluc d´ull. A ningú ens agrada el cànon, per descomptat, i una cosa és negociar, i una altra molt diferent deixar de pagar-lo a veure que passa.

Quant a la bonificació sobre el servei d'autobusos, seria una bona idea, si matizase d'on va a treure els diners.
alzireño - 31/10/2012
la 1º propuesta no es muy normal , hay que ahorrar

la 2º propuesta bien pero con control ya que no salga algún hostelero listo.

a partir de la 3º ni pies ni cabeza

la ultima me parece bien en todos los sentidos
jaime - 31/10/2012
La primera propuesta, es la de ahorroar
La segunda propuesta es de comic, como siempre la picaresca empieza a funcionar ( Han estado años sin pagar la ocupacion de vias publicas, o pagan menos metros que los que ocupan)
La 3 y otras , ni pies ni cabeza
La ultima no la entiendo. Se pasan los plenos diciendo que las empresas privadas que tienen concertado servicios municipales, que se cancelen y pasen a ser todas publicas. Ahora apoyan que se ceda la contratacion de espectaculos a una empresa privada. ¿ Para que estan los Tecnicos?
Vamos Diego , empieza agudizar el ingenio, y aporta propuestas coherentes. ( que se note que perteneces a la docencia)Creo que vamos a notar la falta de Carles.
alzireño - 01/11/2012
Jaime no me he explicado bien xd

1º no es buena, se ha quitado esos servicios para ahorrar
2º me ratifico
las demás son malas.
pero la penúltima esta bien, la ultima es como dices jaime


perdona por el lapsus mental.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal