Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
sábado, 3 de noviembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Compromís per Alzira denuncia que continuem sense pas de vianants a la Carretera de Corbera

“Després d’un any d’allò dit pel senyor Candela continuarem sense pas de vianants per accedir amb seguretat a l’Hospital de la Ribera”


 

El Bloc porta anys denunciant que en la carretera de Corbera fa falta un pas de vianants per a que les persones que van a l’hospital i que han de deixar el vehicle en el polígon (per no haver-hi suficients places d’aparcament en el mateix) puguen creuar amb seguretat.

En els últims mesos del 2011 Compromís va presentar mocions en els Ajuntaments de la Ribera perquè se sol·licitarà a la Diputació una solució a este problema de seguretat viària. A Alzira, a requeriment de Compromís, l’Equip de Govern va reconèixer la necessitat del pas, i el senyor Candela es va comprometre a fer les gestions davant la Diputació. Des de llavors el nostre grup municipal, tant en les comissions informatives com en els plenaris, li ha preguntat al senyor Candela en quina situació estava el procés i sempre ens va contestar que en estudi. En el darrer ple de setembre no va contestar a la pregunta que li varem fer al respecte de les gestions fetes amb la Diputació.

En estes setmanes hem tingut coneixement que l’informe de la Diputació esta fet des del mes de maig i que en el mateix es deia que els ajuntaments d’Alzira, Carcaixent i Corbera (en estos dos últims a instancies de la moció que va presentar el Bloc-Compromís) havien demanat que es regularà el trànsit de vianants en este punt. Els tècnics de la Diputació, en el seu informe, constaten que en aquest punt el trànsit de vianants és elevat i reconeixen la necessitat d’atendre a la demanda d’establir un pas segur per als vianants. Però a l’informe diuen que la seua realització quedava condicionat a que l’Ajuntament i l’Hospital escometeren unes actuacions per a millorar la seguretat del futur pas de vianants.

El dimecres en el ple li preguntarem al senyor Candela si ens podia donar la data de realització d’aquest projecte i va dir que l’Ajuntament no estava per a despeses, explicant que es pretenia que la Diputació assumirà també les actuacions que li corresponien a l’Ajuntament (acabar una vorera). Ens pareix bé que s’intente estalviar en l’Ajuntament, però no sembla de rebut que després d’un any d’allò dit pel senyor Candela i després de més de 6 mesos de l’informe de la Diputació, continuem sense pas de vianants perquè la Diputació i el nostre Ajuntament estaven decidint qui és el que paga uns pocs metres de vorera. I mentre el nostre Ajuntament fa les gestions per a estalviar-se uns metres de pavimentació, s’ha publicat en premsa esta setmana les pròximes actuacions en seguretat viària que té prevista la Diputació en la Ribera, i l’esmentat pas de vianants no figura entre elles.

Una altra pregunta que vaig tornar a realitzar respecte la zona de l’Hospital va ser sobre la falta d’il·luminació en la camí de la Gossera des de la rotonda fins a l’entrada d’urgències, ja que quan es va construir l’hospital es va fer la vorera, però no van posar enllumenat públic. El senyor Candela va tirar balons fora dient que era responsabilitat de l’Hospital el col·locar els fanals i no de l’Ajuntament. No neguem que tal volta tinga raó, però hi ha un problema de seguretat a la nit per als ciutadans que acudeixen a urgències i per als vehicles que estan aparcats en aquest camí i això si que és obligació i responsabilitat de l’Ajuntament ja que és municipal. Per tant, si que tindria que preocupar-se l’Ajuntament pels seus ciutadans i ciutadanes exigint a l’hospital que millore la il·luminació de la zona.

Adelaida Pau

Regidora Compromís per Alzira

 
 
 
 
 


                          
 .-000149                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000021                                            .                                                                                                .-000065
                            
.-000140                                                                                                                          .-000074

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Miquel - 03/11/2012
La diputació té la cara molt dura en tota esta carretera però des de fà ja molts anys
Piscis - 03/11/2012
Uno de los principales problemas en todo este asunto es que se tenía que haber previsto el doble de aparcamiento en el Hospital de la Ribera
Malena - 03/11/2012
Esto es bochornoso
Joan - 03/11/2012
I espereu alguna cosa d'Eliseu Candela? Aneu apanyats
Mª José - 03/11/2012
El camino de la perrera por la noche da auténtico miedo y aconsejo que nadie deje allí el coche o por la mañana lo puede encontrar desahuciado
Pícaro - 03/11/2012
señores del hospital de la ribera, no tienen vergüenza, toda la vida con problemas de aparcamiento pero ustedes con sus privilegios siempre tienen sitio en el aparcamiento, a los demás que nos den.....
Sarita - 03/11/2012
En vez de pasar por ahí, la gente tiene una rotonda anterior en la que hay un paso de cebra, pero es más cómodo jugarse el pellejo
seguretat - 03/11/2012
Sarita,els tecnics de la diputacio diuen que aquest pas es necessari, quantes rotondes tenen pas de vianants en tots els carrils,en aquest cas sols estan els que va fer l ajuntament.
Pere Peres - 03/11/2012
Però és que encara hi ha més: el camí de la gossera, de més a més de la foscor provocada per la manca d'enllumenat, dibuixa huí un coll de botella motivat pel fet de que les parcel.les que donen en front de l'hospital no han dut a terme el reculament parcelari que hi figura al PGOU. Tot açò fa que la gent que aparca fora d'aquest coll de l'embut, on l'amplària de la vía permet l'estacionament, hagi de recòrrer una distància de més de cent metres per una carretera sense cap vorera i amb el trànsit passant-los a frec. Aquesta situació es fa encara més perillosa els díes de pluja amb escasa visibilitat o per la nit. Jo mateix m'hi he jugat la vida en una situació tan qüotidiana com la de fer-me mirar pel dermatòleg! Crida l'atenció que mentres molta gent s'hi la juga estacionant de qualsevol manera al camí de la gossera o creuant com pot la carretera de Corbera, els aparcaments de pagament resten mig buits amb l'arronsament de muscels dels responsables. Cal fer caixa. Algun día veurem un ram de flors enganxant dels filferros d'alguna mitjera o al pal d'un senyal de trànsit recordant-nos a tots que això ja s'havia dit.
NESTOR - 05/11/2012
El hospital de la ribera deja mucho que desear en todos los sentidos.en el aparcamiento, en elcomedor ,que creen que es un restaurante de 5 estrellas por los precios tan abusivos de la comida ,que es pesima solo el verla dan ganas de dar media vuelta e irte sin comer y terminando por el servicio de las sillas de ruedas que parecen de un desguace ,CLARO ASI HAY MAS DINERO PARA PARA REPATIR .



Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal