Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de marzo de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Proposta lectora de la llibreria “Trentacinc formiguetes”

Solidaritat, amor, memòria i compromís barrejat amb imaginació i fantasia


 


.-000181


Lo que mueve el mundo, Kirmen Uribe

La veu més sòlida de la literatura basca actual. El que mou el món, Una novel·la que apel·la als sentiments i compromisos vitals més sincers.

Amb el seu brillant talent narratiu, ple de sensibilitat i tendresa, Kirmen Uribe ens parla de la solidaritat, l’amor, la memòria, el compromís, i de la irreversibilitat de les decisions que es prenen un dia i que marquen tota una vida.

Sinopsi:

El maig del 1937, després del bombardeig de Gernika, milers de nens bascos han de sortir del port de Santurtzi rumb a l’exili. Entre ells hi ha Karmentxu, una nena de vuit anys que és acollida a Gant, Bèlgica, per l’escriptor flamenc Robert Mussche. Amb l’arribada de la nena, la vida solitària de l’escriptor i de la seva família canvia i els esdeveniments se succeeixen. De rerefons d’aquestes vides entrellaçades, la tempesta que arrossega Europa des dels anys despreocupats d’entreguerres, la Guerra Civil i l’esclat de la Segona Guerra Mundial, en una narració que, construïda com un mosaic, arriba fins als nostres dies i dóna lloc a un desenllaç imprevist.

Editorial Seix Barral en castellà. Edicions 62 en català.
Autor: Kirmen Uribe.

Preu: 19 euros.

 

Nublado con probabilidades de albóndigas, Judi Barrett

La gent menjava el que li portava el temps.

El petit poble de Tragaycome era més o menys com qualsevol altre poble excepte perquè el temps canviava tres vegades al dia: en el desdejuni, en el menjar i en el sopar. Allí mai plovia pluja, mai nevava neu i el vent mai bufava així, sense més. Plovia coses com a sopa i suc de fruites, nevava puré de creïlles i, a voltes, el vent portava grans tempestes d'hamburgueses. La vida en el poble era deliciosa, fins que va començar a empitjorar el temps. El menjar era cada vegada més gran i les porcions també. Tragaycome va patir inundacions i tempestes d'aliments gegants. El poble va quedar fet un desastre i tothom temia per les seues vides. Calia fer alguna cosa... i ràpid.

Editorial Corimbo. En castellà i en català.
Conte infantil a partir de 5 anys.
Preu: 13’95 euros.
 
 
Més informació de Trentacinc formiguetes https://www.elseisdoble.com/uploads/image/RECURSOS%20GR%C3%81FICOS/Lupa%20peque%C3%B1a%20-Leer.jpg
  
 
 
 
 

ESTA ENTRADA NO ADMITE COMENTARIOS
 
EL SEIS DOBLE se reserva el derecho de admitir comentarios en las entradas de su diario digital. Podrán ser omitidos en las noticias de carácter comercial o personal, bien por acuerdo de la redacción, o bien por decisión de las partes implicadas.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesUn tema... Un profesional

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal