Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
viernes, 19 de abril de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de 300 persones de la comarca de la Ribera es van donar cita al Casal Fester d’Alzira per a rememorar els anys 60 y 70

Per segon any consecutiu, el sopar ‘guateque’ va resultar un èxit total


 


.-000079

El Casal Fester d’Alzira va acollir esta passat dissabte la segona edició d’una nit dedicada a rememorar “Aquellos maravillosos años”, la segona Festa del Guateque que en esta ocasió va contar amb les actuacions en directe de les formacions Riber Som, Sis Fan Rock i Los Rockeros.

Un poc més de 3oo persones van ballar el èxits de les dècades dels 60 i 70, no sense abans degustar la bona gastronomia del Casal Fester. Finalitzat el sopar comença el “guateque”.

 

Un guateque en tota regla

Riber Som amb un enèrgic, Miguel Cerezo com a vocalista, ell és uns dels enamorats de la música d’aquelles dècades i un dels principals impulsors d’esta iniciativa gastronòmica-musical que aplega a la sua segona edició i que tal i com va contar a El Seis Doble la idea és portar endavant una tercera edició l’any vinent.

Al igual que Riber Som, una altra formació que ja va participar en l’edició de l’any passat és Sis Fan Rock; un dels seus component, Fernando Cañes, valorava al nostre diari com a “positiva” esta experiència que aconsegueix reunir a un bon grapat de nostàlgics ja que de no ser per iniciatives com esta no es podria gaudir en una sola nit de un gran ventall de cançons interpretades en directe al Casal Fester.

La tercera banda de la nit està composada per musics ja jubilats i que baix el nom de Los Rockeros fan un directe amb total honor al seu nom artístic, el més pur so rock en viu i en directe. Els seus components van xarrar amb nosaltres; de tots ells no més queda un integrant original de la pionera formació de Los Rockeros que, entre d’altres artistes, acompanyaren durant algun temps al desaparegut Bruno Lomas.

 

Un apassionat de la música

Vicent Font, actualment integrant ocasional de Los Rockeros ha esta l’encarregat de recopilar tota la música publicada en vinil a càrrec dels grups nacionals de les dècades dels 60 i 70. Tal ha sigut l’èxit d’esta iniciativa que ja va per la seua tercera edició.

El seu últim treball de recopilació es centra en buscar cançons gravades en disc o simplement en forma de maqueta per part de grups valencians, encara que en esta ocasió i degut a la crisi està a l’espera de finançament per poder acabar llançant este projecte al voltant dels musics valencians.

 

No hi ha dos sense tres

Per la seua part, Eduardo Castillo gerent del casal Fester es mostrà content amb l’acceptació per part de tots el que acudiren a la cita del dissabte nit i que va reunirà a gent de molts pobles de la nostra comarca.

És partidari de tornar a dur l’any que ve endavant la nit del guateque.

 

Un moment emotiu

Un dels moments més emotius de la nit es produïa al final de la vetllada, en el moment en que els components de les tres formacions participants en la II Festa del Guateque pujaven a l’escenari per cantar junts “Help ayúdame”, un èxit del emblemàtic Tony Ronald que ens deixava el passat 3 de març d’este 2013.

Salva Roses

Hayack (Fotos y video)

 

 

Declaracions dels participants (àudio), ampli reportatge gràfic i vídeo

Clic ací

 


 

 

                            
                      .-000180                                                                                                         .-000012
                            
  .-000021                                                . -000181

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasHayacKSalva Roses (Audionoticias)
CulturaMúsica

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal