Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de agosto de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 Leukoners, el so celta de la Ribera format per músics d’Alzira, Carcaixent, Alginet i Guadassuar

El seu primer EP inclou el tema inedit, Jimmy el tramposo


 

.-000192
 .-000211

Tres dels huit components de la banda de “celta-rock” Leukoners han estat a El Seis Doble per apropar-nos el seu treball.

La banda formada integrament per músics de la Ribera la composen Paco Puig, violí; Adrià Navarro, whistles i didjeridoo; Rafa Gil, guitarra acústica; Iovis J., guitarra elèctrica; Òscar Navarro, baix; Leo Vian, teclat; Ramón “Frost More”, bateria i Xesu Mora, veu. Ells provenen de les localitats d’Alzira, Carcaixent, Alginet i Guadassuar.

De moment, este projecte il·lusionant els ha portat a realitzar ja diverses actuacions en directe en alguns llocs de la comarca, i inclòs fora de la nostra geografia com és el cas del concert que tingueren l’oportunitat d’ oferir a la localitat de Caudete, en la província d’Albacete.

Una de les peculiaritats de la banda és, sens lloc a dubtes, la veu particular i pròpia de Xesu Navarro, que ha aconseguit dotar a les melodies de Leukoners d’un estil molt característic.

De moment tenen la intenció de gravar un vídeo i anar donant-li forma a les noves composicions que donaran forma al seu cd,  previst per a l’agost del proper any.

Els amants de la música celta tenen, a partir d’ara, un referent musical a la nostra comarca. En el seu primer EP, gravat al febrer d’enguany, han inclòs un tema inedit, Jimmy el tramposo i dos tracks amb versions de so celta irlandes, Drowsy Maggie / The lilting Banshee / Morrison Jig i Statia Donnelly’s jig / Patsy Jouhey’s.

Per a conèixer els moviments que va donant la banda Leukoners, res millor que seguir-los a través de la seua pàgina oficial de Facebook o en Twitter

Salva Roses

  

Entrevista a Leukoners

 

 

 

 


 

                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasSalva Roses (Audionoticias)
CulturaMúsica

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal