Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 10 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira es presenta davant la seua afició

Més de 130 jugadors i jugadores, dividits en 12 equips, des de benjamins fins a sèniors


 

.-000196


.-000202

El Nou Bàsquet Alzira va presentar dissabte passat davant la seua afició els seus equips per a la temporada 2013-2014 en un acte que va tindre lloc al Pavelló Pérez Puig. Un gran número de familiars i amics van omplir la graderia per a acompanyar als nostres jugadors i jugadores en un acte tan important per al nostre club.

De cara a la temporada 2013-2014, el Nou Bàsquet Alzira disposarà de més de 130 jugadors i jugadores distribuïts en 12 equips i dividits en sis categories: benjamins, alevins, infantils, cadets, júniors i sèniors, que representaran al club per tota la Comunitat Valenciana.

El primer equip, el sènior masculí, a les ordres per cinquena temporada consecutiva d’Alberto Lahoz, tornarà a militar en categoria autonòmica, amb un planter renovat basat en la pràctica totalitat en jugadors de la casa que aspiren a competir amb solvència en una categoria tan exigent.

Una de les novetats és el nou equip sènior masculí B, el Talleres Mestre Nou Bàsquet Alzira-Alberic, entrenat per Rober Alborch, que jugarà els seus partits com a local a Alberic i que militarà en 1a Zonal. L’equip està format per una barreja de jugadors del nostre club i del de la localitat veïna.

Completen l’estructura federada els dos equips júniors masculins: el Base Sportleader NB Alzira, entrenat una temporada més per Fran Pérez “Villa”, amb l’objectiu de consolidar-se en la categoria de Preferent, i , com a novetat, el Nou Bàsquet Alzira grana, a les ordres de Pep Borrull, que s’estrena en la categoria de Zonal.

En categoria cadet, Alberto Lahoz torna a estar al front del Gruphac-Centronet NB Alzira, que jugarà un any més en la categoria de Preferent, mentre que Vicent Hervàs pren el relleu de Pau Ros al front del cadet grana, que jugarà en categoria zonal.

Una vintena de jugadors formen els dos equips infantils masculins. Pep Borrull dirigirà una temporada més l’equip infantil Varenyam NB Alzira, que militarà en la categoria de Preferent amb un planter totalment renovat. L’infantil grana estarà a les ordres, per tercera temporada consecutiva, de Vicent Hervàs.

D’altra banda, en les categories de minibàsquet, Fran Pérez “Villa” entrena una temporada més l’aleví blau, mentre que el segon equip aleví, el grana, estarà dirigit per José Ramón Martí. Finalment, Rafa Ros entrenarà als més menuts del club, els benjamins, que jugaran la Lliga Intermunicipal.

Malauradament, la representació femenina del Nou Bàsquet Alzira ha quedat reduïda esta temporada al júnior femení, a les ordres, per tercera temporada consecutiva, d’Inma Sánchez, que jugarà en la categoria de zonal.

 

Reconeixements als jugadors més destacats

En els transcurs de l’acte, es van lliurar també els reconeixements als jugadors més destacats de la temporada passada. Els reconeixements als millors jugadors van ser per a Rafa Ros, del sènior masculí d’autonòmica, i Arantxa Solà, del cadet femení, mentre que el premi al jugador amb millor progressió va ser per a Álvaro Casterà, de l’infantil Varenyam.

A més, es va reconèixer als jugadors de l’infantil Varenyam Nou Bàsquet Alzira com a millor equip del club de la temporada passada, en què van acabar en una meritòria quarta posició en el seu grup de la categoria de Preferent i es van quedar a les portes de disputar la fase d’ascens a autonòmica.

Tot seguit, el Nou Bàsquet Alzira va retre un homenatge pòstum a una figura clau del bàsquet alzireny, Valeriano Sanjuán, jugador del Club Baloncesto Avidesa, que en la dècada dels setanta va militar en la Tercera Divisió Nacional, jugador i entrenador del Bàsquet Alzira i, ja en els anys noranta, entrenador del Club Bàsquet Veterans Alzira i del Nou Bàsquet Alzira.

La directiva del nostre club va fer entrega a la família de Valeriano Sanjuán d’una placa en record a una de les persones que més han treballat pel bàsquet a la nostra ciutat.

Una vegada presentats els equips i els jugadors, i fets els reconeixements i homenatges, el vicepresident del Nou Bàsquet Alzira, Vicent Soler, va dirigir unes paraules als assistents en nom del president del club José Enrique Sanjuan.

Vicent Soler, que va començar la seua intervenció amb unes paraules de record per a l’anterior regidor d’Esports, Manolo Nebot, que ens va deixar el passat mes de juliol, va demanar a tots els jugadors “molt de treball i il·lusió”, al temps que els va desitjar “molta sort de cara a la propera temporada per tal de continuar al mateix nivell i seguir amb el creixement del nostre club”.

Finalment, i com a tancament d’una jornada festiva, es va fer la tradicional foto de família de tots els jugadors, entrenadors i directius que formen part del Nou Bàsquet Alzira.

Prèviament a la presentació oficial, el sènior masculí d’autonòmica es va presentar davant la seua afició contra el Nou Bàsquet Torrent. L’enfrontament es va mantindre igualat fins al descans (23-24), però en la represa es va decantar definitivament del costat dels visitants per 48-59.

Nou Bàsquet Alzira

 


                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188
                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal