Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 17 de mayo de 2009
Clic en la foto para ampliar

Paula Parra Pérez
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Bloc Jove proposa recuperar el cinema d’estiu a Alzira

Els joves valencianistes proposem que les projeccions estiguen repartides per llocss de la localitat com el Camp d’Esports Venècia, la Plaça de Cartonatges, la Plaça Generalitat, la Plaça del Forn, el Parc de l'Alquenència o el Parc de l'Aràbia Saudí


A Alzira sempre hem gaudit del cinema d’estiu, bé al Cine Piscina, on ara està projectada la Biblioteca Municipal; bé al Camp d’Esports de Venècia, just al costat de la Piscina Municipal Descoberta. També alguna vegada s’han fet projeccions al Parc Pere Crespí.

Com la intenció del Regidor de Festes és d’obrir les festes de Sant Bernat a tots els punts d’Alzira i de fer unes festes més “populars” en el Bloc Jove pensem que una de les activitats que complementarien el programa d’actes seria organitzar durant eixa setmana projeccions de cinema a l’aire lliure. Així, se podrien programar pel•lícules per a diferent tipus de públics. A més a més, es pot contribuïr a la normalització del valencià fent que les pel•lícules projectades ho siguen o en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià.

En quant a la ubicació de les projeccions, els tècnics podrien estudiar la possibilitat de tornar a adequar les instal•lacions del Camp d’Esports Venècia. De tota manera, els joves valencianistes proposem que les projeccions estiguen repartides per altres punts de la localitat com la Plaça de Cartonatges, la Plaça Generalitat, la Plaça del Forn, el Parc de l'Alquenència o el Parc de l'Aràbia Saudí. En cas que l'experiència fóra positiva, la qual cosa no dubtem, proposem continuar realitzant projeccions al llarg de l'estiu. Així ajudariem a millorar l'oferta d'oci en Alzira en els mesos d'estiu.

Paula Parra Pérez

BLOC Jove Alzira

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaCine
FiestasSant Bernat
Opinión
PolíticaActualidad Política
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rey de Bastos - 18/05/2009
Bona iniciativa Paula però que fem amb el veinat que vol descansar. Jo recorde quan era menut que no podia dormir-me fins les tantes, fins que John Wayne deixava de pegar tirs. Avans no es queixava ningú, però hui voriem que és el que pasaria si el silenci de la nit el trencara el septim de caballeria a colp de cornetí. No és això contaminació acustica?
Rei de Copes - 18/05/2009
Home, Rey de Bastos, està molt bé això que dius però jo crec que en estos casos el sentit comú és lo que té que anar per davant no? No crec q se programen projeccions a les 3 del matí, i més sent cinema familiar i per a tots els públics. Molt bona idea Paula.
Rey de Bastos - 18/05/2009
Recollons, un altre Reiet. Ja m'ha eixit competència. Mira rei, a les 3 del matí, pot ser que no, però a la una i mitja, pot ser que si. Si jo m'alçe a les 5 per anar a treballar a les 6 a la fabrica, no em fara cap de gràcia a la una sentir un bramit de Tarzán oooooo io io io ioooooooooooooo
Rei de Copes - 18/05/2009
xè Rey, no t'enfades home. Et dic que tens raó, que pot ser un inconvenient per a la gent que s'alça matí, però que el sentit comú deu de anar per davant i no posar les projeccions a les tres del matí. Jo crec que, com en qualsevol cinema, a les dotze i mitja o la una s'han acabat les pelis. En festes tots hem de tindre la corretja més llarga. En falles vaig tindre una discomòbil fins les 5 del matí punxin punxin i jo entrava a treballar a les 8. Són festes, m'he d'aguantar. Tots hem sigut joves i els nostres fills tenen dret a divertir-se. A més, un cinema d'estiu no crec q siga de lo més molest per al veïnat. En tot cas me pareix molt bona idea, sols se li ha de donar un poc de forma per a no ocasionar massa molèsties. Disculpa'm si t'has sentit ofés.
Rey de bastos - 18/05/2009
No home no, per què anava a enfadar-me, això faltava. A més, estic pensant que quan passa una moto en tubarro fent l'aca no em desperté. M'hauré acostumat al soroll de les motos i no als bramits de Tarzán. Punyetera societat.
Rey de oros - 18/05/2009
Muy buena idea, especialmente en este año que se pretende rebajar el presupuesto para las fiestas locales. Sobre todo por el carácter familiar que supone esta actividad, especialmente si se tiene niños pequeños.
Aprovechen aquellas ideas, que aunque sean desde la oposición, deben ser correctamente valoradas.
I Sr. rei de bastos, amague un poquet la garrota eixa i siga un poquet més permisiu, a vorer si ara ens possaran pelicules mudes.
reina de espadas - 18/05/2009
me parece muy bien pues ya esta bien de tantos pubs y mas ocio familiar,es una buena idea!!!
Ferran - 18/05/2009
Molt bona idea :)
rey de la longaniza - 23/05/2009
Me parece muy buena idea y no es necesario que la películas terminen ni a las tres de la mañana ni a las una. Cualquier película con una duración de un par de horas, perfectamente si da comienzo a las 9 o 9.30 puede estar acabada a las 11 u 11.30 de la noche que creo es una buena hora en verano para dormir. Además es muy divertido el cine de verano y te lo pasas genial. Saludos a todos los reyes y reinas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal