Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de enero de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 App [aplicació] Alzira al Mòbil
Article d’opinió de Pasqual Martí

“És una aplicació que està feta per professionals i, per tant, no és gratuïta: a tots els alzirenys ens ha costat els diners de la butxaca”



.-000249

Fa poc l'Ajuntament ha tret esta aplicació i ens ha oferit una presentació per a comunicar-nos com estem d'avançats en tecnologia. És una aplicació que està feta per professionals i, per tant, no és gratuïta: a tots els alzirenys ens ha costat els diners de la butxaca. Per això esperes que funcione bé i que existisca un control sobre si, efectivament, ho fa de manera correcta.

I s'ha de reconéixer que és molt boniqueta... fins que comences a detectar problemes que haurien d'haver-se comprovat abans de traure-la al carrer i fer la presentació i la campanya per al públic. I ho dic perquè en el meu cas, i des del primer dia de la seua aparició, tinc problemes.

El meu mòbil usa Windows Phone 8, per tant no puc usar esta aplicació perquè no s'ha desenrotllat per a estos telèfons i encara que espere que ho facen en breu... No podrien haver-ho pensat abans? I bo, com que no puc usar-la en el mòbil, la instal·le en la tablet, que sí que porta el sistema Android i –efectivament!– funciona. Però de quina manera ho fa? Amb prou incidències. Per si voleu comprovar-ho (amb data 14/01/2014 era així), enumeraré alguns dels seus errors:

Si punxes en “Serveis i utilitats” hi ha opcions en les quals la imatge canvia de resolució, no cap en la pantalla i has d'anar d'un lloc a un altre intentant vore el que t'interesse. En definitiva: una molèstia contínua.

Si entres en “Agenda d'esdeveniments”, no apareix res des del 12/01/2014 en avant. Potser és que l'Ajuntament d'Alzira no té previst cap acte a partir d'este mes fins a l'hora de les eleccions (que és quan s'afanyen a fer el que no han fet en quatre anys...).

En Facebook, Twitter, Linkedin, etc., la mateixa cançoneta. En punxar els enllaços, canvia la resolució, es posa tot massa gran i és un desastre. Encara sort que pareix que ho estan solucionant...

En “telèfons d'interés”, en “Farmàcies”, o en “Serveis municipals”, per exemple, continua passant el desajust.

En “Arxiu gràfic”moltes de les fotos tenen molt poca qualitat.

I no vull estendrem més (perquè encara n'hi ha més) per no fer sang del tema. Ara, quan facen aplicacions “professionals”, que ens costen diners als ciutadans, haurien de funcionar “professionalment”. Perquè tot açò hauria de comprovar-se abans de traure-ho i no llançar-ho, de manera precipitada, com un “empastre” tecnològic del nostre benvolgut Ajuntament. Ja m'imagine què deu pensar l'usuari d'Alzira al mòbil de com estem d'avançats... en tecnologia.

A vore si algú de la casa llig este article i, amb sort li peguen una miradeta i apanyen totes estes coses. Ni que siga per a què la gent no pense que açò ho ha fet algun amiguet que “entén” la informàtica, igual que el govern d'Alzira “entén” els diners públics.

Pasqual Martí

Demòcrates Valencians

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079
                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000261                                                                                                                          .-000100

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión
SocialMedios de ComunicaciónServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

safety tail - 20/01/2014
he mirado la aplicacion y todo esta bien, lo instale en la tablet kk que tengo y todo bien, las fotos son normales, no de alta calidad eso si.
Jualgui - 20/01/2014
Pues a mi me ha pasado como a Pasqual. Dos cosas he intentado: Buscar el horario de la procesión de S.Antonio (evento que no estaba publicado) y buscar una farmacia de guardia. En ambos casos la resolución no era la correcta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal