Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 8 de febrero de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

 S’han entregat els premis del VI Concurs Premi Malva Alzira de Poesia Infantil i Juvenil 2014

També es va presentar la guia didáctica “Peter Pan i la desaparició del foc” i s’estrenà l’obra teatral “Sis ninots en busca d’una falla”


 

Ahir divendres, en l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira s’ estrenà l’obra teatral “Sis ninots en busca d’una falla”, es va presentar la guia didàctica“Peter Pan i la desaparició del foc” i es va procedir a l’entrega de premis del VI Concurs Premi Malva Alzira de Poesia Infantil i Juvenil 2014. Estes activitats han sigut patrocinades per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira, l’Acadèmia Atenea i organitzades per l’Associació Cultural Falla Plaça de la Malva dins de la seua XXII Setmana Cultural. Han comptat amb la col·laboració de diferents entitats com la Fundació Bromera, Centre d’Estudis Euler, Casal Fester, APP Informàtica de Alzira, llibreria Trentacinc formiguetes i la Biblioteca Municipal.

La guia didàctica és una proposta didàctica elaborada per Josep Antoni Fluixà i la Fundació Bromera, qui ha creat una història: “Peter Pan i la desaparició del foc”, patrocinada per la regidoria d’Educació i elaborada per a treballar el teatre i les falles d’Alzira a l’escola. La publicació compta amb fotografies de Vicent M. Pastor i dibuixos de Manolo Rubio.

L’acte va ser presentat per les falleres de la Malva Silvia Martínez Valls i María Sanchis Fuster que en primer lloc van donar pas a l’estrena de l’obra teatral “Sis ninots en busca d’una falla” història d’Enric Lluch amb l’adaptació teatral de Josep Antoni Fluixà, que va ser representada pels xiquets i les xiquetes del grup teatral de la Malva, dirigits per, Mª José Bohigues Agustí i Mª José Llorens Furió. Els dos escriptors, Lluch i Fluixà estigueren presents gaudint de l’escenificació de la seua obra.

Tot seguit, Josep A. Fluixá va fer la presentació de la guia agraint a totes les entitats col·laboradores finalitzant amb un desig i es que els xiquets llisquen més.

Respecte als premis del VI Concurs Premi Malva Alzira de Poesia Infantil i Juvenil 2014, l’acte d’entrega va ser presidit per la regidora d’Educació, Anabel Juárez i la fallera major i el president infantil de La Malva, María José Lluch Bono i Daniel Giménez Bohigues..

El jurat va estar format per Alba Fluixà Pelufo, poeta; Arturo Blasco Ferrer, jove escriptor; Consol Tudela Soriano, professora de valencià de l’IES Pere d’Esplugues de la Pobla Llarga, i María Teresa Vives Pascual, informadora juvenil.

Els alumnes guanyadors en les diverses categories van ser els següents:

 

Categoria alumnat de tercer i quart de primària

Finalista: “La música estimada”, de Belén Clari Clari, del CEIP Ausiàs March.

Finalista: “Llepolies”, de Valeria Montagud Ribes, del CEIP Alborxí.

Segon premi: “El somni”, de Quique Colomina Gil, del Col·legi Sants Patrons.

Primer premi: “Un nou món”, d’Isabel Gadea del Cura, del CEIP Lluís Vives.

 
Categoria alumnat de cinquè i sisè de primària

Finalista: “Un mur de sang”, de Cristian Grande Oliver, del Col·legi La Puríssima.

Finalista: “Un somni viatger”, de Jaume Pastor Batalla, del CEIP Alborxí.

Segon premi: “La il·lusió”, de Rubén Soto Mira, del CEIP Alborxí

Primer premi: La finestra encantada, d’Anabel Gómez Pérez, del Col·legi Acadèmia Xúquer.

 
Categoria de l’ESO

Finalista:“Els meus somnis i desitjos”, de Pau Giménez Estrada, del Col·legi Acadèmia Xúquer.

Finalista:“Els meus desitjos d’ahir i hui”, d’Andrea Hidalgo Rosado, del Col·legi Acadèmia Xúquer.

Segon premi: “Parlant dels meus somnis”, de Lluch Comins Peris, del Col·legi Acadèmia Xúquer.

Primer premi: “A la cerca del desig”, de Toni Montalvà Pastor, del Col·legi Sagrada Família.

 

Els premis consistixen en 50 euros, diploma, un curs de mecanografia assistit per ordinador a l’Acadèmia Euler i ser membre de la comissió fallera durant l’exercici actual, gratuïtament per als primers premis i 25 euros, diploma i ser membre de la comissió fallera durant l’exercici actual gratuïtament per als segons

També premi especial: obsequis per gentilesa d’APP Informática.com i Llibreria Trenta-cinc formiguetes a l’escola amb el nombre proporcional de treballs presentats més gran. És a dir, es tindrà en compte el nombre d’alumnes inscrits oficialment al centre en relació amb el nombre de treballs que hi participen. En esta edició el premi al col·legi amb més participants ha sigut per al CEIP Alborxí amb un 91’25%.

Associació Cultural Falla Plaça la Malva

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

                          
.-000260                                                                                                                    .-000168

                           
 .-000181                                                                                                      .-000135

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteraturaTeatro
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

snoopy - 08/02/2014
Enhorabuena a los premiados y a los que han escrito la noticia decirles que CRISTIAN se escribe sin hache. Y a la Plaza d la Malva decirles que ya podrian cambiar los premios. Para que quiere un niño la cuota pagada de su falla si ese niño ya es fallero de otra comision o simplemente no quiere ser fallero?. Hay muchas mas cosas para regalar a un niño e ilusionarles no eso.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal