Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
domingo, 16 de febrero de 2014
Clic en la foto para ampliar

Jorge Fernández Díaz, ministre d'Interior
Ver imágenes de esta noticia
1

 Dissuadir a pilotades

Sixto Ferrero | L’opinió d’un taciturn, articles per a la reflexió cívica



.-000252

No vull fer broma, que quede clar, però es que els sahrauís, ciutadans d’un país on, com vostès saben, en la seua àmplia geografia està inundat d’oceans, llacs, albuferes, rius, un país de clima caribeny amb milers, o qui sap si milions, no hi ha estudis, de piscines, olímpiques, no qualsevol bassa o forat, milions de piscines climatitzades, a l’aire lliure, el Sàhara ha donat al món els millors nadadors de la història de la humanitat, que fins i tot el grandíssim actor i nadador olímpic Weissmuller crec, vistes les circumstàncies, que o era sahrauí o d’ascendència subsahariana. I tot açò per què? doncs perquè ara diu el ministeri de l’interior, ministeri que compta amb un demòcrata i sensible ministre que sempre té present els drets humans, el senyor Fernández Diaz, senyor que vol evitar la crítica a la monarquia, les injúries a Espanya i el dret d’expressió i llibertat de moviment, amb la seua peculiar sensibilitat cap a les persones, ara justifica que les 14 persones, recalque: persones, mortes a Ceuta, nadaven de manera efusiva i per això calia mantindre-los lluny de la platja del Tarajal, territori espanyol. Però el director de la Guàrdia Civil, el senyor Fernández de Mesa, tampoc ha sigut menys, humanitari, perquè segons s’ha dit les ordres són clares: cal evitar per damunt de tot que els immigrants toquen territori espanyol. A tota costa. I això significa emprar pots de fum, dispara pilotes de goma als nadadors, no auxiliar els ferits i extasiats, i damunt de no fer-ho tampoc avisen a ONG o Salvament marítim per tal que els ajuden. Perquè són immigrants. És a dir no són persones que tenen terminacions nervioses i per tant són immunes al dolor, i com no senten dolor poden nadar efusivament fins i tot per terra fins arribar a Madrid i,... Res, són immigrants.

Ara, els mitjans han començat a contraposar les dues versions, és a dir la del ministre que ha acceptat que sí s’han disparat pilotes de goma i cartutxos de fogueig als nadadors, que sí s’han llançat pots de fum a la mar i la del director de la Guàrdia Civil que diu que ells passaven per allí. Ara, el vídeo on es veu un senyor, de la guerra, sense sentiments, perquè és impossible de pair la imatge, disparant als nadadors, això sí, molt efusius en les braçades a crol, disparant pilotes o vés a saber què a unes persones que volen arribar a terra, tant els fa que siga Marroc, Espanya o Xina, és quant menys digne d’estudi patològic, sobretot després de veure el cinisme emprat amb que parlen de 14 persones, mortes, o ajudades a morir, com qui parla de jocs de guerra de la Play Station. Cal blindar el dret al nonat, que és un ésser humà, però del primer món, els ja nats, si són del tercer món i naden efusivament poden morir. A més són immunes al dolor, i grans nadadors.

Després aniran a missa, cridaran: «Por Dios y por España», i es miraran la parcel·la de cel que els té reservat el seu Santíssim per ser bones persones. Així són, així som, genuïns, o «charros y castizos» com a bons ibèrics.

Lamentable senyors, lamentable.

Sixto Ferrero

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 


                           
.-000048                                                                                              .-000217
                          
 .-000190                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000191                                                                                             .-000267

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasSixto Ferrero
Opinión

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Lector - 16/02/2014
Reflexión interesante la que nos propone el autor del artículo. Ayer era LAMPEDUSSA , estos días ha sido en CEUTA. ¿Cuál es nuestra respuesta?
Mirad lo que dice la hemeroteca: http://www.prensaescrita.com/adiario.php?codigo=S&pagina=http://www.elpais.com
El Papa:“Es una vergüenza”. Sólo me viene la palabra vergüenza, es una vergüenza", así se ha referido al naufragio de Lampedusa el papa Francisco tras conocer la magnitud de la tragedia. "Hablando de crisis, hablando de la inhumana crisis económica mundial, que es un síntoma grande de la falta de respeto por el hombre, no puedo dejar de recordar con gran dolor las numerosas víctimas del enésimo trágico naufragio ocurrido hoy cerca de Lampedusa", ha añadido el pontífice.


http://www.prensaescrita.com/adiario.php?codigo=S&pagina=http://www.elpais.com (LAMPEDUSA )
“¿Quién de nosotros ha llorado por la muerte de estos hermanos y hermanas, de todos aquellos que viajaban sobre las barcas, por las jóvenes madres que llevaban a sus hijos, por estos hombres que buscaban cualquier cosa para mantener a sus familias? Somos una sociedad que ha olvidado la experiencia del llanto... La ilusión por lo insignificante, por lo provisional, nos lleva hacia la indiferencia hacia los otros, nos lleva a la globalización de la indiferencia”.
Pere Peres - 16/02/2014
La nova Llei de Seguretat Ciutadana del PP, més coneguda com a Llei Mordassa" prohibeix gravar els agents dels cossos i forces de seguraetat de l'Estat en l'exercici de les seves funcions. Per blindar la llei i disuadir la ciutadania, el seu incompliment du aparellat la imposció de multes administratives importants i fins i tot sancions penals.
Ha estat el telèfon mòbil d'algú que passava per allà i va enregistrar l'escena, que tots hem pogut constatar el taranà d'aquells funcionaris del Ministeri de l'Interior. Un acte de desobediència civil, o si voelu en majúscules: UN ACTE DE DESOBEDIÈNCIA CIVIL, ens ha permés als ciutadans copçar les mentides d'un Director General que abans de conéixer-se l'existència de la gravació amenaçava amb peresentar querelles a tort i dret. A desobeir doncs! ni que siga per higiene democràtica.
Finalment Sixto discrepe d'això que dius: "Així són, així som, genuïns, o «charros y castizos» com a bons ibèrics". Miserables hi ha allà on vagis. A ca nostra anem ben servits.
Salutacions.
uno - 17/02/2014
¿Carece África verdaderamente de recursos para todos o sólo para algunos? ¿No hay medio humano de hacerlos compartir? Yo soy cada uno de los que mueren buscando una vida más digna o al menos, digna. La Guardia Civil cumple con sus deberes; entonces ¿qué hacer ante las avalanchas -incluso agresivas- de esas gente? Cuando de nuevo pongan en práctica el asalto esos tropecientos que están ya preparados para franquear la puerta de Europa, ¿deberán los cuerpos policiales irse tranquilamente a relajarse tumbados en alguna playa tranquila...? En fin, que alguien aclare la situación en favor del bien común, por favor.
omg - 17/02/2014
! que collons tè de vorer un cap major d'una secta o religiò i les seues opinions ! ... el pare "fransisco" ¿ixe que vol? ,vol traslladar el vaticà i totes les seues riqueès a l'Etiopia? , va a deixar de recolsar a dictaors?, va a denunciar i tirar de les orelles a qui expolia i avasalla l'Africa? renuncià a tota la riquea del Vaticà per a donar-ho tot a l'Africa?,..... No, pues a callar i que es dedique a erradicar la pederastia a casa seua, ja està bè de cinisme e hipocresia , como estos PPeros opusdeianos "provida" que pegen trets a gent que es trova a l'aigua i no sap nadar... Criminals provida, que ironica barretgada de paraules, com eixa que diu guerrasanta, d'això si que tenien que sentir vergonya , de la seua història. i això de que la guardia civil cumpleix el seu deure quan dispara pilotades de goma a gent en l'aigua en perill d'ofegarse, o que nege l'auxili i es quede observant a la vora de la platga,uhmmm no me val, si eixes ordenes son "acatables" la guàrdia civil a perdut el nord... A l'Africa hi ha petroli, Or, Plata, diamants, moooolta riquea natural i per el saqueig de les grans potències la seua gent passa fam,doncs la soluciò pareix fàcil ¿no?... No cal que els cossos pol.licials es tomben a la platja , sols caldria deixarlos explotar el que es d'ells . !! que el problema es que estàn morinse de fam , no que volen "entrar" a Espanya !! , que sembla no ens adonem !!!!!!
safety tail - 19/02/2014
Me sabe mal por esas personas, pero el problema son los dirigentes de esos países que a base de golpes y balas gobiernan esos países, pues no, la culpa es de la sociedad europea americana y asiática, comprando y dando cabida a esas pepitas de oro o de diamantes, por culpa de unos cuantos yo no tengo el por qué de pagar esos platos rotos, España es un país y tiene fronteras, hay que defender nuestra tierra, y parar esas avalanchas humanas, y así parar esas mafias que hay detrás, que hasta los mismos compatriotas les cobran por un sueño ilegal.
Cafre - 19/02/2014
Lucecilla, ¿Compras gambitas de esas peladas? Esas gambitas las pelan a mano cientos de mujeres marroquíes que trabajan hasta 14 horas al día por una miseria de salario. Por lo tanto, la inmigración también la provocas tu. Gracias al sometimiento de esos países, gracias a los acuerdos y gracias a que la comunidad internacional solo denuncia las dictaduras cuando estas interfieren en sus intereses comerciales cuyos productos acaba comprando el españolito de a pie como tu, existen los movimientos migratorios de gente desesperada que se juega incluso la vida por venir. Y tu, para colmo, no arremetes contra esto, arremetes contra el desesperado, contra quién prefiere morir en el agua que estar sometido a una eterna miseria en su tierra. Me das asco, tanto como quién no siente compasión por esta gente y se dedica a criticar por foros en vez de hacer algo. A las mafias se les combate de otra forma, no disparando contra las personas migrantes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal