Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de abril de 2014
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 El trasllat de l’EPA posa en evidència a Bastidas i la seua incapacitat per a dialogar i consensuar

“Entenem i compartim la mobilització de la comunitat educativa de l’Escola d’Adults davant la falta d’empatia i la llunyania de la ciutadania del PP”



En el mes de juliol de 2013, des de Compromís per Alzira preguntarem al PP d’Alzira pel trasllat de l’Escola d’Adults a una altra ubicació de la qual ens havíem assabentat. La resposta del PP va ser que el consens i l’acord amb l’actual direcció i equip pedagògic de l’EPA estaven pràcticament tancats, en quan a l’oferta de nova ubicació del centre a les plantes superiors de l’edifici de la Parilla al Carrer Faustino Blasco. Els oferirem diàleg i consens raonant aquesta qüestió en alguna Junta de Portaveus. El regidor de Cultura va dir que no hi havia inconvenient a fer eixa reunió, reunió que encara estem esperant. I la resposta donada del PP era clarament falsa.

La Sra. Alcaldessa, en el Ple Ordinari del 27 de novembre passat va fer les següents afirmacions: “Que es començà a treballar en aquest tema en febrer de 2013 i on els tècnics han fet una valoració de tots els possibles emplaçaments per a la ubicació més idònia. Que, una vegada feta aquesta valoració, els tècnics han anat descartant possibles ubicació considerant, per tant, que La Parrilla és l’edifici que reuneix totes les qüestions més favorables per a ubicar l’Escola d’Adults. Que la inversió necessària per a acabar les obres d’habilitació de La Parrilla ascendeixen a 200.000 €.”

Arrel d’aquesta intervenció presentarem un escrit demanant tindre accés a l’expedient o expedients corresponents a la ubicació de la Oficina d’Atenció al Ciutadà i al canvi d’ubicació de l’Escola d’Adults Enric Valor. També demanàvem una compareixença dels tècnics per tal d’explicar les següents qüestions: Quins han sigut els espais municipals que s’han estudiat per a la ubicació tant de la OAC com de l’EPA? Quins han sigut els diferents motius per a anar descartant les opcions plantejades fins a arribar a la decisió de La Parrilla? En relació amb l’anterior, quins motius s’han aduit per a que l’edifici de l’Escola d’Adults siga la millor ubicació per a l’OAC i quins són els motius per a decidir que la millor ubicació per a l’EPA és La Parrilla?

Encara estem esperant alguna resposta per part d’algun membre del PP a aquestes qüestions. La única cosa que tenen clara és que l’EPA sen va de les actuals instal·lacions, perquè no es tracta, l’educació d’adults, d’una competència pròpia de l’Ajuntament. En paraules del regidor Carlos Correal responent a una pregunta feta en febrer per Compromís per Alzira és “En el tema de la ubicación de la EPA seguimos en conversaciones sobre una ubicación satisfactoria para ambas partes. En cuanto a la oficina de la OAC la apertura, está prevista a finales de este año donde está actualmente la escuela de adultos.”

Aleshores, amb aquestos antecedents de cabuderia de la Sra. Bastidas, falta d’empatia i de llunyania de les demandes de la ciutadania del PP, des de Compromís per Alzira no podem fer més que compartir i donar suport a la manifestació convocada per al pròxim dimecres a les 19 hores a les portes de l’Escola d’Adults. I, al mateix temps, demanem a l’Alcaldessa que recapacite i paralitze de moment qualsevol decisió al respecte.

Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 


                           
.-000003                                        .-000004                                    .-000070                                 .-000130




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

compromís amb les persones - 16/04/2014
tots a la manifestació de hui dimecres, prou ja de dictadures constitucionals. La veu es del poble no dels polítics. I gràcies a Compromís per estar al costat dels ciutadans, ha fet falta que ells tingueren la valentia de fer la nota de recolzament a l´EPA per a que els altres partits es sumaren.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal