Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 15 de abril de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira secunda la manifestació de l’alumnat de l’escola d’adults i torna a exigir a l’alcaldessa que explique públicament els projectes de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’EPA

“La Sra. Bastidas no ha respost a preguntes i requeriments de l’oposició del cost real de tota aquesta operació ni del contingut dels distints projectes”



.-000274

El consell polític d’EU-Alzira ha decidit aquest dilluns secundar la mobilització de l’alumnat de l’EPA Enric Valor per exigir respostes i explicacions a l’equip de govern. Des del col·lectiu d’EUPV-Alzira, després d’escoltar els representants de l’alumnat i haver-nos reunit en el seu moment amb la direcció del centre, tornem a demanar a la Sra. Alcaldessa que done explicacions públiques dels seus projectes de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’Escola d’Adults, que fins al moment són insuficients.

Des d’EU-Alzira compartim l’exigència de respostes i que no s’ha explicat per què s’ha d’ubicar necessàriament l’OAC en l’Escola d’Adults, sent que hi ha molts altres edificis municipals (que podrien comptar amb ajudes per a la rehabilitació com ara de la Diputació), ni per què l’EPA ha de ser traslladada al CEIP Garcia Sanchiz i en quines condicions, després que es rebutjara la primera proposta inicial de la Parrilla per part de l’equip de govern.

Cal recordar que la Sra. Bastidas no ha respost a preguntes i requeriments de l’oposició del cost real de tota aquesta operació ni del contingut dels distints projectes, així com d’altres alternatives que s’hagen plantejat sobre açò.

La ciutadania desconeixem per què de moltes decisions, no hi ha hagut explicacions tècniques suficients i els motius per què han de ser eixes les ubicacions i no unes altres; tampoc hi ha assignacions pressupostàries definides; i, sobretot, no es compta amb el suport dels mateixos sectors afectats.

Des d’EU entenem la preocupació de la comunitat escolar de l'Escola d'Adults, que engloba més de mil alumnes. I és que s'oposen a cap trasllat en les actuals condicions pel temor a quedar itinerants com fa uns anys, i perquè entenen que es perdrien les millores que el propi centre s'ha hagut de pagar.

La reacció de la Sra. Bastidas ha estat desafortunada, amb l’amenaça vetllada que com això és competència de la Generalitat no tenen perquè fer res, i tractant de vendre una cortina de fum de fer coincidir una manifestació amb actes de la Setmana Santa, quan són coses que no tenen res a vore en absolut.

En definitiva, creiem que les explicacions són més que necessàries davant la mobilització i la preocupació de la comunitat educativa i de moltes alzirenyes i alzirenys.

EU-Alzira

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


                           
        .-000169                                       .-000158                                                .-000245                                               .-000133





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal