Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de julio de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Compromís per Alzira demana mesures preventives per a evitar la proliferació d’insectes

Pau: “Les fonts públiques han d’estar netes i s’han de fer controls analítics per evitar possibles contaminacions”


 

.-000199

Portem anys reivindicant la neteja del Barranc de la Casella. Enguany, abans que començaren els mesos de calor, vam demanar a l’Ajuntament que exigira a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que es netejara el barranc de la Casella al seu pas pel pont de Xàtiva ja que s’havia convertit  en un problema de salut pública donat que les aigües estancades i purulentes eren un caldo de cultiu per a la colonització i la proliferació dels insectes i rosegadors. L’actuació ja era urgent per a previndre l’assentament del mosquit tigre en la nostra ciutat, per fi la CHX va a realitzar el que havia d’haver fet fa anys, esperem que aquesta volta les intervencions solucionen definitivament el problema de l’estancament d’aigües en el pont de Xátiva.

Però si en el cas del barranc de la Casella l’Ajuntament per a no fer res donava l’excusa de què és obligació de la CHX, des de Compromís per Alzira no comprenem quina excusa poden donar per a que tampoc es netegen les fonts públiques que hi ha a Alzira, entre elles la lamina d’aigua estancada que hi ha en les muralles. En les condicions actuals de calor son llocs que també poden afavorir la proliferació d’insectes i entre ells com hem dit del mosquit tigre. Les fonts públiques amb les altes temperatures que estem patint ajuden a refrescar un poc l'ambient, però han d’estar netes i  s’han de fer controls analítics per evitar possibles contaminacions.

El dia del rally humorístic de la Junta Local Fallera algunes de les persones que participaven van entrar en la font de la Plaça del Regne per a refrescar-se, sense adonar-se que aquesta no estava en les millors condicions. Voldríem saber si s’ha fet algun control de l’estat de l’aigua abans de posar en marxa els sortidors - tant en la Plaça del Regne com la de la rotonda de les Tres Púrpures al costat del recinte firal, i en les fonts sortidors a nivell del sòl que hi ha en la plaça de Cartonatges i enfront de l’església de Santa Caterina. A més hi ha altres fonts ornamentals entre elles les de  la plaça de la Generalitat, la Plaça de Cartonatges, i la del monument al riu Xúquer que cal mantindre netes i controlades.

Per tant, des de Compromís per Alzira demanem al nostre Ajuntament que, igual que esta fent la CHX en el barranc de la Casella, prenga les mesures preventives adequades en els punts del poble on estiguen les aigües estancades, tant en les fonts públiques i privades, com en els edificis a mig construir de Vilella i de Tulell.

Adelaida Pau

Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 

 


 

                          
  .-000006                                                                            .-000276
                            

.-000290                                      .-000291


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadano - 24/07/2014
Señora Adelaida, desearia que por favor pase usted por las fuentes antes descritas y verifique si estan sucias. Del barranc de la casella y de las murallas no puedo opinar pero de las demas le digo que estan en buenas condiciones.Publicando cosas que no son, se falta al respeto de las personas que trabajamos en el ayuntamiento.
desperta ferro - 25/07/2014
Ciudadano:
Que la lamina d'aigüa de les muralles de la plaça del Regne no és responsabilitat de l'Ajuntament? passen i vegen.
Que la font del llaurador, no és responsabilitat de l'Ajuntamiento? passen i vegen.
És cert que les fonts de l'aparcament de Blaco Ibañez s'han netejat a principi d'este mes, però estavan brutes durant mesos.
Els veïns de la zona de la plaça del Regne es queixen dels mosquits, i vostés tenen en les muralles de la mateixa plaça una lamina d'aigua que no es renova. Però potser és responsabilitat de la CHX, com simbolitza al riu Xúquer."

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal