Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 27 de julio de 2014
Clic en la foto para ampliar

Pierre Lamaitre, autor de ‘Ens veurem allà dalt’
Ver imágenes de esta noticia
1

 Bromera avança els projectes per a la tardor de 2014

Narrativa per a adults i joves, així como poesia i teatre



.-000025      

Abans bans de començar les vacances, volem avançar-te els projectes que estem enllestint per a la tardor de 2014. Serà una temporada intensa i tenim moltes apostes importants, de les quals trobaràs tota la informació en les fitxes adjuntes.

Pel que fa a narrativa per a adults, al setembre publiquem la gran novel·la de Pierre Lemaitre Ens veurem allà dalt, guanyadora del prestigiós Premi Goncourt i esdevinguda ja un fenomen editorial. A l’octubre, tres escriptors valencians consolidats tindran novetats: Joan Olivares publicarà El metge del rei (Premi Enric Valor de Novel·la), que ens acosta l’apassionant vida del metge Lluís Alcanyís, Vicent Borràs publicarà Primavera encesa (Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva), que ens farà reviure els fets del que s’ha anomenat «primavera valenciana», i Toni Cucarella ens proposa en el llibre Paranys una selecció ben representativa de la seua narrativa curta. A més, tot i que us informarem amb detall més endavant, també puc avançar-vos que per al novembre tenim prevista la publicació de la nova novel·la de Dario Fo, Lucrècia Borja. La filla del papa. 

També per a adults, estem preparant el nou llibre d’Eugeni S. Reig El valencià de sempre, així com els nous poemaris de Josep Lozano i Isabel Robles, i Ficció, de Carles Alberola i Pasqual Alapont, en teatre, entre altres novetats.

Per a joves, publicarem l’èxit internacional de Samantha Sannon L’era dels ossos; una novel·la de Núria Pradas, Nebbia, ambientada en la fascinadora Venècia del segle XVIII; i la nova col·lecció «Els casos de Nils Hazard», de Marie-Aude Murail, amb el primer llibre protagonitzat per un peculiar caçador d’enigmes que ha captivat milers de lectors a França, entre altres títols.

Noves col·leccions també per al públic infantil, «Els 4 Sherlocks», una sèrie de llibres de Jesús Cortés amb casos misteriosos i esport com a principals ingredients, i «Des-contes», una proposta divertidíssima d’Enric Lluch en la qual acosta als primers lectors els contes de tota la vida, però més esbojarrats que mai.

A més, també en literatura infantil i juvenil, aquesta tardor publicarem dos àlbums il·lustrats preciosos, Cara de pardal, de Rocío Bonilla, i La por al passadís, de Joan Portell, així com la quarta aventura del superheroi Coolman i les novetats de Vicent Enric Belda, Maria Torres Palau, Mercé Viana, Lourdes Boïgues i Agustín Fernández Paz, entre altres.

Mentre arriben totes aquestes novetats, et convidem a visitar la selecció de llibres per a l’estiu que tenim al nostre web.

Si t’interessa ressenyar algun títol o entrevistar algun autor, pots contactar amb nosaltres (tot i que de l’1 al 31 d’agost fem vacances) a través del telèfon 962 459 705 o de l’a/e [email protected]. Com sempre, trobaràs les cobertes dels llibres que formen el fons editorial de Bromera descarregables en la pàgina web www.bromera.com, amb la qualitat òptima per a reproduir-les en premsa, en blanc i negre i a color. En aquesta pàgina, pots subscriure’t també al butlletí electrònic, i consultar la revista L’Illa o el nostre blog per a estar informat sobre nous títols, premis literaris, presentacions de llibres i projectes que preparem.

 

 

 

 



                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079
                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000261                                                                                                                          .-000100

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal