Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de agosto de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 Compromís per Alzira exigeix a l’Ajuntament la senyalització dels llocs d’interès de la nostra ciutat

Pau: “Una ciutat que aspira a ser comarcal, turística i intel•ligent no ho aconseguirà mentre els visitants tinguen que haver d’estar preguntant constantment per poder orientar-se”


 
.-000199

Alzira és capital de comarca però continua sense estar a l'altura del que això significa ja que porta arrossegant anys unes deficiències a les que no ha volgut donar solució des de l´equip de govern, una d'elles és la senyalització. Només cal posar-se un matí o una tarda a l'entrada d'Alzira i veurem els cotxes que paren a preguntar sobre la direcció dels organismes que tenen la seua seu comarcal a Alzira i als quals han d'acudir els veïns dels pobles del voltant, com pot ser els diferents jutjats, Trànsit, tresoreria de la SS, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mancomunitat de la Ribera Alzira, i un lloc tan important com és l'Hospital de la Ribera.

Entres per l'entrada que entres d'Alzira l'absència de senyalització és el primer del que s'adonen els visitants, ja que no saps cap a on dirigir-te per trobar el que es busca, ja vingués des de la sortida de l'autovia, des de Tavernes, Corbera, Albalat, Carcaixent, etc no saps en les diferents entrades i rotondes si hi ha alguna circumval·lació per a evitar creuar Alzira o que sortida has d'agafar per arribar directament als diferents organismes que tenen la seu comarcal en aquesta ciutat, o com dirigir-se a l'Ajuntament, camp de futbol, l'estació de Renfe, estació autobusos, als poliesportius, centres comercials i els centres de salut.

Alzira aspira a ser una ciutat turística però els visitants que arriben per aquest motiu se troven amb els mateixos problemes, cal una senyalització cultural i patrimonial de la zona de les muralles, centre d'informació turística, el MUMA, el museu faller, la casa de la cultura, el gran teatre, la vila, les esglésies, el mirador de la Muntanyeta del Salvador, la Casella i la Murta.

Compromís per Alzira ha denunciat repetides vegades aquesta situació, en comissions i plenaris he demanat que es done una solució, la diputació en les carreteres i rotondes on corresponga i l´ Ajuntament d´Alzira al nucli urbà i les rutes als paratges naturals, però van passant els anys i continuen sense fer res. Menys despeses en el BIM (Viure Alzira) que no aporta ninguna informació nova al ciutadans i ciutadanes, i més invertir en fer d´Alzira una ciutat moderna i hospitalaria.

Alzira es una ciutat que aspira a ser “comarcal, turística i intel·ligent”, però que no heu aconseguirà mentre els visitants, vinguen pel motiu que siga, no es troben a gust entre els seus carrers sense tindre que haver d'estar preguntant constantment per poder orientar-se.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 

 
                          
 .-000162                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000281                                                                                             .-000267
                           
.-000277                                                                                      .-000182




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

MUCHACHO - 14/08/2014
Faena poca senyora Pau.. agarre vacanses i descanse. Bon estiu
dolors - 14/08/2014
felicitar a Adelaida per dir lo que totes pensent. O es que algu pot negar que es una necesitat lo que es demana, lo mateix que quan insisteix en els semàfor per a facilitar la vida a les persones amb dificultats visuals. Continue aixi, la gent del poble ens sentim representats per tu.
juan - 14/08/2014
alguien del PP me puede decir por que no se ha señalizado antes lo que denuncia la señora Pau, una cosa de tanto sentido no hace falta esperar a que lo digan para hacerlo. Es de verguenza que no este señalizado ni como ir al hospital.
el xato - 16/08/2014
com diu el meu company muchacho, el cual per sert este home en cada comentari demostra lo sabi que es, agarra unes bones i ben merescudes vacances
Chelo - 17/08/2014
el xato, aquí no descansa ni la Alcaldesa que estando de vacaciones a vuelto a Alzira en una visita relámpago (no sabemos si el avión privado se lo pagara ella o lo cargara al Ayuntamiento) para contestar a la señora Pau, de que le sirve a doña Elena delegar en 4 o 5 concejales si los de Compromís no la dejan ni pegar chapuzón a gusto. Os lo digo yo, que esto es un sin vivir.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal