Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de agosto de 2014
Clic en la foto para ampliar

Adelaida Pau - Foto: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira contesta a la senyora Elena Bastidas al respecte de que el problema de la senyalització ja esta en tràmit de solucionar-se

“No se sap els edificis municipals o culturals dels què s'hauria de tindre l'obligació d'informar”



Des de Compromís portem mesos denunciant la falta de senyalització de les entrades d'Alzira i dels llocs d'interès administratius comarcals i municipals, culturals, sanitaris, Hospital i els paratges naturals. Fa uns dies vam realitzar una nota de premsa recordant aquesta necessitat, i la senyora alcaldessa Elena Bastidas ens va contestar en un comunicat enviat a premsa dient “Si los concejales de Compromís hubieran trabajado sabrían que la señalización de Alzira ya se está tramitando”, curiosament en aquesta nota de premsa enviada pel departament de comunicació de l'Ajuntament, la senyora Bastidas es refereix en tot moment a que l'Ajuntament, a través d'una empresa adjudicatària, instal·larà senyals informatives dels edificis municipals i llocs d'interès en el casc urbà i el terme d'Alzira, però oblida dir que el que realment ha eixit a licitació és una concessió d'instal·lació, conservació i explotació de suports d'informació publicitària, i si bé és cert que un dels requisits d'aquesta concessió és que l'empresa que resulte adjudicaria s'encarregaria de col·locar senyals d'informació institucional, ho fa d'una manera secundària i sense especificar que aquesta siga la principal finalitat com ens vol fer veure la senyora Elena en el seu comunicat. En Compromís per Alzira pensem que si com indica la senyora alcaldessa la finalitat de la concessió és la senyalització d'edificis municipals, culturals, socials o sanitaris, l'enumeració dels mateixos i la ubicació dels pals informatius s'haurien d'haver especificat com a requisits mínims dins del plec de condicions, però no es així. Ja que segons el plec de condicions res d'això queda clar, no se sap els edificis municipals o culturals dels què s'hauria de tindre l'obligació d'informar, ni si es va a posar informació a les entrades d'Alzira per distribuir millor el trànsit, si es va senyalitzar com anar a l'oficina de tràfic, la tresoreria de la SS, la Mancomunitat, la Policia Nacional, la Guardia Civil, l'oficina de DNI i passaport, del SERVEF, els jutjats, l'Hospital, etc. La senyora Alcaldessa ha volgut sortir al pas de la demanda formulada en els darrers mesos per Compromís per Alzira, demanant una millor senyalització, amb una convocatòria realitzada de forma precipitada i amb un plec de condicions amb les deficiències que hem descrit i on la correcta senyalització de com arribar als llocs referits anteriorment no queden assegurats.
Així i tot agrair a la senyora Elena Bastidas que estant de vacances ens ha volgut informar de primera mà de com està la tramitació dels pals "publicitaris" que han tret a concurs a corre-cuita en el mes de juliol.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 

 

                           
.-000246                                                           .-000295

                              .-000306


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal