Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de septiembre de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Acaba el termini de participació dels XXVI Premis Literaris Ciutat d’Alzira

El 12 de setembre és l’últim dia per a presentar els originals


 

.-000284

El 12 de setembre és l’últim dia per a presentar les obres que opten a les 7 modalitats dels XXVI Premis Literaris Ciutat d’Alzira, una cita ineludible ja de la tardor literària en el nostre àmbit lingüístic gràcies al ferm compromís dels patrocinadors i amb una dotació global molt atractiva, que ascendeix a 65.500 €.

El XXVI Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira està dotat amb 16.000 €, la mateixa quantitat que guanyarà el guardonat amb el XIX Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil. La dotació del XX Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General és de 12.000 €; la del XVI Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta, de 8.000 €; la del IX Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca, de 6.000 €; la del IX Premi de Poesia Ibn Jafadja, de 5.000 €; i la del XIX Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre de 2.500 €.

El veredicte dels premis es farà públic la nit del 14 de novembre, en el transcurs del tradicional sopar literari, excepte el del Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca –que s’anunciarà el 31 d’octubre– i els del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre –que es comunicaran el 7 de novembre. Amb tot, els set guardons es lliuraran oficialment durant el sopar del 14 de novembre, on els guanyadors rebran, a més de l’import en metàl·lic de cada premi, el trofeu dissenyat per Manuel Boix.

El prestigi dels Premis Literaris ve avalat per l’aposta de les sis entitats patrocinadores –l’Ajuntament d’Alzira, la Universitat de València, la Mancomunitat de la Ribera Alta, Fundació Bancaixa, el Centre Alzira-València de la UNED i Edicions Bromera– per aquests guardons, que es mantenen en totes les categories malgrat la complicada situació econòmica dels darrers anys amb l’objectiu de promoure la producció literària en la nostra llengua. El certamen confirma així la seua bona salut, ja que cada any reuneix més participants i guanya rellevància social i cultura.

Bromera

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

                          
.-000260                                                                                                                    .-000168

                           
 .-000181                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000287





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal