Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 18 de octubre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira demana que l’Ajuntament s’adherisca a la campanya i als compromisos de Pobresa Zero

També s’insta a una crida a tots els nivells per la supressió dels paradisos fiscals


 

.-000335

EU-Alzira demana que l’Ajuntament s’adherisca als compromisos i a la campanya Pobresa Zero, per a l’eradicació de la pobresa.

Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “EU ha instat, hui 17 d’octubre Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, a què l’Ajuntament d’Alzira assumisca els compromisos que la Plataforma Pobresa Zero, que integra les ONG valencianes, es duen endavant. Entre aquests compromisos destaca que l’Ajuntament ha de complir, i també exigirà a la resta d’administracions: a realitzar una política impositiva justa i social, a no practicar retallades en serveis socials, defensar serveis públics universals o arribar al 0,7% del pressupost a cooperació per al desenvolupament. I també s’insta a una campanya a tots els nivells per la supressió dels paradisos fiscals, gravar amb forts impostos les deslocalitzacions de les multinacionals i les grans transaccions financeres, etc., etc.”

A més a més, demanem que l’Ajuntament realitze una campanya amb els centres escolars de conscienciació i de les causes de la pobresa, a més d’estudiar què han significat i per què no s’acompleixen els Objectius del Mil·leni de l’ONU al qual es van comprometre molts estats, entre ells Espanya.

EU-Alzira


El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


               
.-000025                                                      .-000143
              

.-000144                                                                    .-000324




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialHumanismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

És o no? - 18/10/2014
Ivan està com una cabra
abans eixiria la moció
per demanar sense dilació
l'indult de Carlos Fabra.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal