Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de octubre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira insta el govern local què es done compte en el Ple dels indicadors socials de la ciutat

“Només amb una anàlisi rigorosa i el més ajustada possible a la realitat podrem fer front a la problemàtica que estan patint molts dels nostres veïns”


 

.-000326

EU-Alzira insta l’equip de govern que es done compte en els plens ordinaris dels distints indicadors socials de la ciutat: total de casos atesos per serveis socials (per vivenda, per emergència social, per pobresa energètica, etc.), educació (ajudes de menjador, compra de llibres), salut...  

Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “diferents informes publicats indiquen que la pobresa ha crescut al País Valencià, i també tenim dades parcials a nivell local que, com a conseqüència de la crisi econòmica perllongada que patim una quarta part de la població es troba en risc de pobresa. Els ajuntaments, com administració més propera, hem hagut de fer i fem front a aquesta situació que està esdevenint estructural per a moltes famílies”.

Per a I. Martínez (EU-Alzira): “a l’igual que es dóna altra informació, sobretot financera, de la hisenda local o de seguretat ciutadana, és necessari especialment en la situació que patim que també s’oferisca tota aquesta informació estadística, de quines són les actuacions en les que està actuant l’administració local. Només amb una anàlisi rigorosa i el més ajustada possible a la realitat podrem fer front a la problemàtica que estan patint moltes de les nostres veïnes i veïns.”

En aquest sentit, des d’EU-Alzira ja vàrem proposar un Observatori de la Ciutat en la qual es facilitara mitjançant la pàgina web municipal dades demogràfiques, econòmiques o socials de les que es podria dispondre per a la nostra ciutat.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

              

 .-000210                                                              .-000132




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

parados - 21/10/2014
todos los partidos del parlamento tendrían que dejar de asistir a las sesiones mientras no exista un sueldo de subsistencia para los tres millones de parados que no cobran ni un euro, si no lo hacen son cómplices de la pobreza existente en este pais
Rosa Maria de Dios - 22/10/2014


Ivan només hi ha un remei per acabar la pobreza.Un parell d'empresaris Suñer que de treball als ciutadans d'Alzira. Però com la bola de vidre s'ha trencat i la vareta màgica de la fada padrina de la Ventafocs s'ha perdut 'no hi ha remei! Així que les paraules seves se les portaran els vents. Ni traguessin d'Alzira de la pobresa seu partit ni cap altre partit.














Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal