Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de octubre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Diego Gómez
Ver imágenes de esta noticia
1

 Elena Bastidas s’oblida de Rafael Blasco en el desè aniversari del Paratge Natural de La Murta

Compromís per Alzira considera “curiós” que l’alcaldessa s’oblide dels detalls de l’aniversari després de la condemna penal del seu mentor


 
.-000271
Estem d’aniversari, el Paratge Natural Municipal de la Murta y La Casella fou formalment protegit per l’administració autonòmica l’any 2004 després d’un llarg treball administratiu i mediambiental de la corporació municipal.

Una vegada més, Elena Bastidas s’atorga tot el mèrit d’aquest reconeixement, oblidant que els governs anteriors foren els que iniciaren i impulsaren aquest projecte i que ella es va trobar acabat als pocs mesos d’accedir a l’Alcaldia. Una prova d’aquesta actitud és que no ha mencionat en cap moment ni ha donat cap reconeixement a la llavor dels tècnics i polítics com ara el regidor Antoni Murillo.                        

Però és que, si en aquell any 2004 fou el Conseller Rafael Blasco qui va visitar la nostra ciutat i el Saló Noble per a publicitar l’acord del Consell ara, la primera autoritat oblida l’actuació del mateix, al qui no s’atreveix a nomenar. I això que va ser una bona col·laboradora en les distintes etapes de Conseller i que va mantindre un govern de coalició amb els blasquistes fins a la seua desaparició en les últimes eleccions municipals de 2011.

Per últim, considerem que l’Alcaldessa deu deixar-se de tant protagonisme i el que deu fer és donar-li més valor al nostre Paratge potenciant el seu coneixement de la ciutadania alzirenya. L’últim cas que hem conegut és que a un centre escolar de la nostra ciutat que va a visitar el Paratge de la Murta, se li ha demanat pagar la taxa de 55 € per a poder vore el jardí romàntic de la Murta, com si fora una parella que va a fer-se fotos per a l’àlbum de la boda.

Des de Compromís per Alzira considerem aquesta actuació intolerable i esperem que es corregisca a partir d’ara perquè sino, flac favor se li fa al coneixement del seu entorn als i les joves alzirenys.

Diego Gómez

Portaveu Grup Municipal Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
 
 
 
 

 
                          
 .-000162                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000213                                                                                             .-000267
                           
.-000277                                                                                      .-000182




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

lola - 24/10/2014
la amnesia o falta de memoria tiene estas cosas!!! Quien os ha visto y quien os ve PP!!!
Agustín - 24/10/2014
Todavía es más curioso que Compromís reivindique la figura de Blasco.
Por cierto ¿alguien sabe cuando se acabarán las obras de urbanización del Respirall que fueron promovidas por el señor Murillo e iniciadas en su época?
desperta ferro - 25/10/2014
Agustí, si vols fem conters. Sap com estaria ara el nostre ajuntament si el Bloc i altres forces no hagueren impedit els somnis de grandesa de Elena de construir el Pai de la Garrofera, de la Casella, de la finca de SOS. sap que hui tindrien que haver duplicat les despeses dels serveis de neteja, fem i altres per 4 veïns que tingueren la vivenda en aquestos llocs disseminats. Saps que la Conselleria de territori el ha donat la raó al Bloc i ha tirat per terra els projectes del PP; saps que Compromís i el Bloc sense estar al govern han fet més per Alzira que els anys que ha governat el PP. Quan vulgues fem conters, i de pas fem (que segur que Compromís fera) una auditoria de lo que ha costat i lo que tindria que haver costat l´estació autobusos, el recinte firal, els 400 metres de carril bici, etc., etc.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal