Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.870 Fotografías: 108.857 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
sábado, 13 de diciembre de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 Compromís per Alzira denuncia la situació precària de la pista de cross en les darreres setmanes i el perill que suposa per als esportistes

“Tan important com invertir és preocupar-se del manteniment de les instal•lacions actual”



La pista de cross del poliesportiu municipal a l´aire lliure es va realitzar d'una manera provisional i amb moltes deficiències, durant aquests anys els socis dels clubs han demanat millores en quant al ferm, drenatge i il·luminació, alhora que col·laboraven en el seu manteniment abans i després de les proves que realitzaven en el mateix. En aquests moments hi ha que reconèixer que per fí s'està procedint a millorar la il·luminació, el que era una necessitat ja que hi ha moltes zones on la manca de visibilitat és gran, més en aquesta època de l'any on es fa prompte de nit i els corredors s'arrisquen per sortir a fer esport en una zona suposadament habilitada i supervisada la seua seguretat per l´Ajuntament, quan la realitat es ben diferent ja que per la falta de llum i el mal estat del ferm els esportistes poden tenir una lesió conseqüència de donar una mala trepitjada o d'una caiguda.

Fa dos setmanes el nostre Ajuntament va autoritzar una prova ciclista en la pista de cross del poliesportiu, va coincidir en que aquell matí va ploure i les rodes van deixar en molts llocs de la pista la seva petjada deteriorant el ferm. Quan hem van arribar les primeres queixes,vaig respondre que l'Ajuntament que havia autoritzat la prova hauria previst la seva reparació de manera immediata i que tingueren un poc de paciència, però hui 15 dies després ja no ha cap excusa perquè les pistes continuen com estan, i més quan encara  quedem puntals de ferro i cintes de la prova repartits per tot el poliesportiu, amb el perill afegit que això suposa ja que alguna persona pots caure sobre un puntal o enredar-se  les cames amb una cinta quan vas corrent. Però si la situació en molts llocs de la pista és deplorable, ho és més en la part per on han realitzat els moviments de terra per a la baixada de les piragües i el mur del passeig fluvial, en aquest lloc, el ferm està molt deteriorat i ple de pedres des de fa setmanes, el que unit a la penombra i la manca de senyalització de la presència del riu és una sort que no s' haja produït cap accident o lesió. És per això que demanem a l'Ajuntament que de manera immediata repare el ferm de la pista de cross i que retire els puntals i cintes que es van posar per a la prova. Sabem que la senyora alcaldessa a promès invertir en instal·lacions esportives, ens sembla molt bé, però tan important com invertir és preocupar-se del manteniment de les instal·lacions actuals, i en el present cas la gestió dels responsables d'esports amb el seu regidor al capdavant ha estat nefasta i irresponsable, més tenint en compte que ells són els responsables del dany causat i no reparat, ja que quan s'autoritza una prova, s'han de veure les conseqüències i tindre previst que les instal·lacions recuperen el seu ús de manera immediata. més el cas de la pista de cross que es molt freqüentada per altres esportistes, ciutadans i els alumnes de les escoles esportives municipals.

També volem insistir en la reparació del ferm de la vorera del voltant del poliesportiu, ja que porta anys amb tapadores de la llum o l'aigua trencades i el ferm alçat en alguns llocs.

Adelaida Pau

Compromís per Alzira
 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


                          
.-000260                                                                                                                    .-000114
                           
 .-000181                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000287


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

corredor - 15/12/2014
tota la raó Ade.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal