Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de enero de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira elegeix unànimement a Ivan Martínez per a encapçalar la candidatura municipal

Encapçalen la llista Patrícia Martínez i Ramón Vives


 

 .-000348

El col·lectiu d’EU-Alzira ha elegit per unanimitat, en la seua assemblea oberta celebrada el passat divendres, a Ivan Martínez Araque com a candidat a l’alcaldia d’Alzira. Encapçalen la llista Patrícia Martínez i Furió, llicenciada en Filosofia i secretària d’organització del col·lectiu, i Ramón Vives, coordinador local i sindicalista.

Ivan Martínez, actual regidor d’EU en l’Ajuntament, ha sigut triat per unanimitat per l’assemblea local com a candidat a l’alcaldia d’Alzira en les pròximes eleccions del 24 de maig. La llista municipal d’EU s’ha renovat en quasi un terç i inclou un 30% d’independents que han volgut donar suport al nostre projecte.

Segons ha afirmat Ivan Martínez: “el 2015 és l’any per a donar-li la volta a aquesta ciutat i al País, perquè és l’hora dels barris, de prioritzar el treball i les polítiques socials, de remunicipalitzar els serveis públics i privatitzats, i de mirar de fer Alzira més habitable, on els vianants, les bicicletes o el transport públic siguen la prioritat.”

Finalment, Ivan Martínez ha manifestat que perquè tot açò puga ser una realitat “és necessària la major confluència de les forces socials i veïnals de la nostra ciutat que des de l’esquerra volem un canvi per a l’esquerra. Per açò, per a EU és fonamental l’acord programàtic que permeta fer realitat una nova etapa per a les valencianes i els valencians”.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

             

 .-000288                                                             .-000151




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Syriza - 27/01/2015
Enhorabona, a continuar lluitant i no ens decepcioneu!
VIM - 27/01/2015
Per què fiquen que Patricia és llicenciada en Filosofía i no fiquen el nivell d'estudis dels altres? No crec que siga de vital importància els estudis que tinguen cadascú per a desenpenyar el càrrec, però ja possats, que diguen també els de Iván, ja que es el candidat per a l'alcaldia.
Jaume - 27/01/2015
Unanimitdad a la búlgara,¡¡¡¡¡¡ cuanta disciplina al PCE!!! quién te ha visto y quién te ve!
Jove - 27/01/2015
VIM, per què Ivan ja es va presentar a les passades i ho va dir, informa't abans:
http://www.elseisdoble.com/vernoticia/7723/entrevista_digital_a_ivan_martinez_candidato_de_eualzira_a_la_alcaldia_de_alzirabrtercera_parte
Pedro José de todos los Santos - 27/01/2015
Calla Jaume, para una vez que las diferencias internas se dirimen democraticamente, hablando y acordando y no a base de rabietas, escisiones y rajadas en prensa...
PD: Lo de la disciplina soviética hace muchos años que acabó. Creo que estás un poco fuera de juego.
VIM - 27/01/2015
Perdona, Jove, no ho feia en idea de ofendre a ningú, tan sols preguntava perque jo no havia llegit l'entrevista abans. M'ha paregut curiós que sols digueren elsestudis de Patricia.
Bombo - 27/01/2015
Si ganan los comunistas volvemos a las cavernas.
Cafre - 27/01/2015
Algunos (como tu) no han salido de ellas nunca.
juan Carlos - 27/01/2015
En la caverna ya estamos desde hace tres años chaval, si no te has dado cuenta es por que vives en la luna
Ramón - 28/01/2015
Bombo ya estamos en las cavernas, igual para tu sorpresa nos sacan

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal