Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de febrero de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 La falla Plaça de la Malva d’Alzira va entregar ahir el seu Guardó d’Or al dibuixant Antonio Ortiz “Ortifus”

En el mateix acte es presentà el Tro d’Avís i els esbossos dels monuments fallers


 

L’Auditori de la Casa de Cultura va ser testimoni ahir dijous d’un acte en el que la falla Plaça de la Malva va vestir les millors gales per tal de presentar el seu Tro d’Avís 2015, el llibre de la falla; entregar el Guardó d’Or a Ortifus i donar a conèixer els esbossos dels monuments fallers.

En l’acte es trobaven presents, entre altres, els regidors de l’equip de govern, Carlos Correal, José Luis Palacios, Rafael Fita i Anabel Juárez; Diego Gómez, Adelaida Pau i Pep Carreres per Compromís per Alzira; Maria Pons, fallera major d’Alzira, Antonio Goig, vicepresident de la Junta Local Fallera i l’escriptor Enric Lluch.

Ángeles Hernández, periodista i locutora de la cadena SER, i Carlos Galiana, actor, foren els encarregats de conduir l’acte.

En primer lloc es van presentar els esbossos dels monuments fallers. Els dos artistes dels mateixos, Venancio Cimas, de la gran, i Francisco Guerrero, de la infantil, explicaren la temàtica i elaboració de les dos falles que enguany plantaran en la Plaça de la Malva.

A continuació, Hernández i Galiana parlaren de l’elaboració, idea i per què del Tro d’Avís 2015. Feren una posada en escena en clau d’humor i anaren desgranant pas a pas cadascuna de les parts i dels articulistes que han participat. Dibuixos del mestre Ortifus, il·lustracions de Javier Bou, “Bouet”, i una molt innovadora portada feta pel faller de la Malva Vicent Roca composen junt als col·laboradors literaris un nou llibre que com des de fa ja molts anys aspira a estar entre els millors de tota la Comunitat.

La fallera major de la falla Plaça de la Malva d’enguany, Carolina Sotos Quirce, i el president, Carlos González Martínez, feren la imposició del Guardó d’Or 2015 a Antonio Ortiz, “Ortifus”, qui en el seu parlament d’agraïment va donar les gràcies a la Malva pel reconeixement.

El parlaments de salutació de Carlos González, president de la falla, i de Carlos Correal, regidor de Cultura, de l’Ajuntament d’Alzira,van ficar el colofó a l’acte. Els típics bunyols i mistela posaren la cloenda a la nit.

Miguel Ángel Martínez Tortosa

 


 
              
 .-000003                                                                     .-000004 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
CulturaConferencias y Presentaciones
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

És o no? - 06/02/2015
Enhorabona per la presentació
que feren els amics de la Malva.
Ens vam riure a mansalva
i sopàrem bé per l'ocasió
amb gent de gran reputació.
Saludàrem Ortifus el mestre,
humorista grafic molt destre
amb una gran veneració.
I Martínez sense mala intenció
féu sana broma amb la neua calba.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal