Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PSOE de Alzira felicita a les falles de la nostra ciutat pel seu treball per a la declaració de Festa d'Interés Turístic Nacional

En el dècim aniversari d’aquesta efemèride


.-000353
El 4 de febrer de 2005 és una data important per a les falles d'Alzira. Eixe dia el govern socialista presidit per José Luis Rodríguez Zapatero feia realitat una reivindicació del col·lectiu faller de la nostra ciutat, la catalogació de les nostres falles com a Festa d'Interés Turístic Nacional.

Darrere quedaven converses, reunions, expedients, documentació i el treball del govern de la ciutat d'Alzira que, uns mesos abans de la firma, havia fet tot el que estava al seu abast per tal de que la declaració per a les falles fora una realitat.

El president de la Junta Local Fallera en 2005, Juanjo Dolz, com a principal representat de la festa, es va desplaçar fins la capital de l'Estat per tal de rubricar el document que reconeixia a les falles d'Alzira com a una de les festes destacades del país. La seua singularitat, l'elevada participació de ciutadans i el estar arrelada culturalment des de més de cent anys a la nostra ciutat, van ser determinants.

La candidata a l'alcaldia d'Alzira, Isabel Aguilar, es congratula com a representant polític, com a ciutadana i com a fallera de que el bon treball dut a terme pels socialistes obtinguera el resultat que es perseguia.  

Han passat deu anys d'aquell esdeveniment històric per a les nostres centenàries falles, però no tot està aconseguit, Isabel Aguilar lamenta que el govern del Partit Popular a Alzira no haja sabut difondre les nostres festes com cal. "No s'ha sabut traure-li partit a una declaració tant important per a les falles d'Alzira", per tant una de les prioritat en matèria festiva passa per donar-li la volta a la manera que té el Partit Popular de Elena Bastidas de promocionar les nostres festes, "els socialistes estem convençuts que les falles d'Alzira poden donar molt més de sí amb una adequada promoció" .

"El anar un parell de dies a l'any a FITUR no és la millor manera de promocionar les falles", ha declarat Aguilar, qui ha anunciat que "els socialistes tenim preparat una sèrie de mesures per tal de posar-les en marxa una vegada tornem al govern de la ciutat i que propiciaran una rellevància important a les falles d'Alzira".

Canviar significa renovació. Com a dona compromesa amb les falles, Isabel Aguilar, té la certesa que en pròxims anys, amb una correcta difusió de la nostra festa, s'haurà avançat molt.

PSPV-PSOE Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
 
 
 

 

.-000260
.-000114
.-000181

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

miquel - 04/03/2015
No se puede tener más poca clase que esta señorita del Psoe aprovechando felicitar a las fallas para hacer campaña . Lamentable. ¿ Cuantas propuestas ha presentado relativas a fallas estos cuatro años? asco me dan los políticos cuando llegan estas fechas.
Faller - 04/03/2015
No és oportunisme és agraïment perquè gràcies al bon treball de molts socialistes com Agustí Martí o Juanjo Dolz, i al govern de Zapatero es va poder aconseguir esta merescuda declaració. Endavant, el PSOE té molt a dir.
Faller - 04/03/2015
Miquel no serà que tens poca informació. Se felicita als fallers per que la declaració va ser possible gràcies a fallers socialistes com Agustí Martí, que ja no está entre nosaltres, o Juanjo Dolz i signada baix el gover de Zapatero. Els socialistes van ser els que van propiciar que açò es duguera a terme després de estar demandanto a llarg de 25 anys.
lola - 04/03/2015
Eixa foto no ix en el llibre que ha publicat Muñoz, que poca vergonya té este Sr.
Amunt els falles i el meu reconeixement a què van fer possible la Declaració d’Interés Turístic. Es a dir al PSOE. Li pese a qui li pese.
Mikel - 04/03/2015
Mes val q es preocupen de que els falleros respecten als veïns i les hores de descans. La casta protegint a la casta. El meu vot l'heu perdut Ppsoe.
lola - 04/03/2015
Mikel, el teu vot no el pot pedre nigun perque mai la tengunt nigu. Tu eres un anti. Recorda que les falles son un motor de la economía local. Tu si que eres casta y de la roin.
Mikel - 04/03/2015
Lola, jo no vaig a insultar-te per què em posaria al teu nivell... I tu que saps de mi? Si a tu et fot la meua llibertat d'expressió ho sent, però es estem en un país democràtic.
lola - 04/03/2015
Mikel, jo se’l mateix de tu, que el tu de mi. Tinc la mateixa llibertat d’expressió que tens tu. I sobre la democràcia et puc donar lesions des de la humilitat. Però ací l’important és que les falles a alzira, són expressió de llibertat, donen empleo i ens fan ser la segona potència mundial en falles. Això és així.
Bueno i ademes ningú pot negar que va ser un govern del PSOE qui les declara d’Interés Turístic Nacional. I això tambe és així.
Karlos - 04/03/2015
Muy bien Isabel, por recordarle al PP de Bastidas y al Sr. Muñoz, quien fue el artífice de la Declaración de Interés Turístico Nacional de las fallas de Alzira. Ya está bien de que se quieran apropiar de todo. Bien por Agustí Martí, por Juanjo Dolz y por el PSOE. Lo que es y punto
Mikel - 04/03/2015
Dins de la teua llibertat d'expressió està anomenar-me roin com has fet? Son eixos els teus valors cívics? Defenses des d'eixea postura al PSOE? Mal favor li fas... Que tingues unes bones falles, jo aniré a treballar varios dies sense haver pogut descansar.
cansat de tonteries - 04/03/2015
Bon article! Miquel, poca clase la tiene tu Alcaldesa que en tiempos en los que reclaman austeridad, tiene un chofer gastandose 50.000€ anuales. y tu regidor de fiestas haciendo un concierto pagando 48.000€ y solo ingresando 24.000€ con el gran teatro lleno, eso es poca clase y una desfachatez.
lola - 04/03/2015
Mikel, si treballes tens molta sort. Jo intentare disfrutar de les falles d´alzira. De la música y del olor a polvora. I lo de roin, teu dit en referencia a la teua expresio de la casta, ja que ho as dit en molt de despreci. Crec que les persones que ens dediquen a la política tots ens mereixen un respecte.
Tornan al tema de la Declaració de Interés Turístic Nacional de las falles de Alzira. dic que el PP i Bastidas, es volen apropiar de tot i com sa dit en algún cometari, la verritat es que tot va ser gracies Agustí Martí, a Juanjo Dolz y al PSOE.
lola - 04/03/2015
Miquel, las fallas de alzira, tienen un presupuesto propio y sobre todo desde que en la Junta local fallera elige a su presidente de forma democrática, se rige por sus propios medios y no hace falta que ningún partido les diga lo que tiene que hacer.
Por otra parte este año se celebra el 10 º aniversario de un hecho histórico. Por lo demás creo que no tienes ni idea de cómo funciona la JLF.
Ahora puedes contestar lo que tú quieras pero para mí las fallas es algo muy importante par el comercio, la hostelería y eso es riqueza y empleo. Esas coas son las que a mí me interesan y como se dice en al noticia del PSOE eso es gracias a los falleros de Alzira.
Sobre el comentario despectivo en el que te diriges a la Srta. Aguilar, calificándola de poca clase, te has pasado cien pueblos.
Isabel, no hagas caso de estos comentarios que son del mismo estilo del que te digo el otro dia el concejal del PP, Lahuerta, y no seré yo el que repita sus palabras pues eso. Ni caso.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal