Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 7 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Cavalcada Multicolor marca la cita principal del calendari faller de hui dissabte

Demà diumenge tindrà lloc una globus mascletada en la Plaça del Regne


 

.-000335

Esta vesprada, a partir de les 18:00 hores, es celebrarà la tradicional Cavalcada Multicolor amb el següent itinerari: concentració i eixida en l’Avinguda del Parc, seguint per la Plaça1 de Maig, Hort dels Frares, Reis Catòlics, Pérez Galdós, Plaça Major, per a finalitzar en l’Avinguda dels Sants Patrons.

Per altra banda i seguint amb el calendari festiu, demà diumenge, a partir de les 12 hores, començarà la festa a la Plaça del Mercat amb un espectacle d’animació infantil amb música, personatges infantils i castells unflables

A les 14:00 hores tindrà lloc una globus mascletada en la Plaça del Regne.

En acabar s’oferirà un dinar per a la Junta Local Fallera i per a les falleres majors i presidents/es infantils de les comissions falleres de la ciutat.

Miguel Ángel Martínez

 

 

 

 

 

 

 



.-000356 

 .-000137
 .-000298


.-000084

 


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 07/03/2015
Uff, una cavalcada de fallers! un "déjà vu" insistent i protagonitzat per aquestes "sedicientes" associacions culturals que, any rere any, repeteixen el mateix patró: homes vestits de dona, homes i dones beguent cassalla com si anaren a prohibir-la demà mateix, xiquets i xiquets desfilant repenjats de manera aborronadora sobre els pescants del vehicles industrials que hi participen...
Millor em quede a casa o me l'arree ben lluny d'aci allà on brama la tonyina.
Bufat - 07/03/2015
La "cultura" del alcohol.
CRACK - 07/03/2015
Tu dirección e-mail es incorrecta. No se admiten comentarios en mayúsculas.
crack - 07/03/2015
el itinerari de la cabalgada tindria que ser: 3 voltes al polígono industrial el pla
un veí - 07/03/2015
Molt be em pareix que es facin les cavalcades , ofrenes i tot el que ens porte festa. Però sempre des de el respecte. Hui ja he vist, en el carrer que estic, dos fallers orinant al carrer. Ells haurien de donar eixemple de eixe civisme que "proclamen"??. Encara son les 19.15 i la vesprada i la nit son llargues. I les falles..................., perquè encara ens queden 12 ó 13 dies.
ascodegent - 09/03/2015
que pesats sou,aneu al cemanteri que vos enterren i voreu que allí no vos molesten més,per cert, el pere peres no serà el barbut de EU,per que un politic es queixe de algo en aquest país es per al que fusil...
Pere Peres - 10/03/2015
ascodetio deixa la cassalla un moment, ni que siga per respirar, i mira d'enseyar-te a lligar quatre paraules seguides amb un mínim de coherència. Pots començar amb açò: la ema amb la a ma, la ema amb al e me... vinga fallerets i falleretes pixadors i multicolors, ara tots junts.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal