Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 28 de marzo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Compromís per Alzira demana que es millore el nou centre de Les Basses

Pau: “El terra i la col•locació de les finestres de la planta baixa no són les més convenients. Com pot ser que es produïsquen aquestos errors en una construcció que ha costat tants diners?”


 

 

 .-000359
 

El passat 11 de març es va inaugurar el Centre Social de les Basses. Centre que ha costat quasi 800.000 euros que s’han tardat més de tres anys per a acabar-ho pels impagaments de la Generalitat Valenciana – dins del Pla Confiança- i que finalment ha hagut d’acabar de pagar l’Ajuntament d’Alzira.

12 dies després de la seua inauguració, dimarts passat, es va inundar. Ja vaig comentar al Ple de passat dimecres que, tenint en compte que les Basses és zona inundable, no deurien haver instal·lat al terra de la planta baixa parquet sino paviment de rajol. La portaveu del PP em va contestar que era sintètic. El que no va tindre en compte amb aquesta resposta és que l’aigua i el fang hauran passat per les juntes i estaran dipositats baix del parquet. Esperem que el mal siga el mínim possible.

En el Ple també vaig demanar que, per a evitar accidents, es canviaren les finestres de la planta baixa ja que quan estan obertes queden a l’alçada dels xiquets menuts que poden estar jugant i pegar-se en el cap. En la seua línea, la portaveu del PP, va fer burla de les propostes. Però no és de risa, estem parlant de tindre instal·lacions més segures. En eixe sentit ,també crida la atenció que les finestres no compten amb cap reixa de protecció per evitar robatoris donat que es fàcil accedir al seu interior.

Com en altres decisions, l’equip de govern fa la feina del matalasser, fer i desfer.

Adelaida Pau

Compromís per Alzira

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
 
 
 



.-000182
 .-000006
.-000276




 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal